۱۵ / مهر / ۱۴۰۵ - 07 October 2026
۱۳:۳۸
کد خبر : 9725450
۲۳:۱۷

۱۴۰۴/۰۸/۲۶
سرگرد پاسدار حسین‌قلی بدری؛

كتاب يكى از ارزشمندترين فرآورده‌هاى بشرى است

كتاب يكى از ارزشمندترين فرآورده‌هاى بشرى است
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج عشایری کوهرنگ، باگرامی داشت هفته کتاب وکتابخوانی، گفت: كتاب يكى از ارزشمندترين فرآورده‌هاى بشرى است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال و بختیاری؛ سرگرد پاسدار حسین‌قلی بدری، با قرائت "كِتَابٌ أَنْزَلْنَاهُ إِلَيْكَ مُبَارَكٌ لِيَدَّبَّرُوا آيَاتِهِ وَلِيَتَذَكَّرَ أُولُو الْأَلْبَابِ" افزود: خداوند آیه 29 سوره ص می فرماید" این کتاب پربرکتی است که آن را بر تو نازل کرده ایم تا آیاتش را تدبّر کنند و خردمندان متذکّر شوند".

وی، ادامه داد: اهمیت کتاب و کتابخوانی و عظمت و شرافت کتاب در اسلام تا حدی است که خداوند متعال به قلم و به آنچه می نویسد، قسم یاد می کند.كتاب يكى از ارزشمندترين فرآورده‌هاى بشرى و گنجينه‌ ى بزرگترين ثروت هاى بشر، يعنى دانش و تحقيق است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج عشایری کوهرنگ، با گرامی داشت هفته کتاب و کتابخوانی، به بسیجیان و اقشار و مردم جامعه، فرهیختگان و دانش آموزان و دانشجویان، از متولیان امر درخواست کرد: زمینه فرصت مطالعاتی و برنامه‌ مطالعاتی برای قشرهای مختلف برنامه‌ریزی و طراحی کنند تا مردم مطالعات خود را در زمینه های مسائل دینی ، سیاسی، اجتماعی ، فرهنگی، علمی و اقتصادی تقویت کنند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید