۱۵ / مهر / ۱۴۰۵ - 07 October 2026
۱۳:۳۴
کد خبر : 9725464
۰۷:۲۷

۱۴۰۴/۰۸/۲۷

سی دومین دوره مسابقات عترت و قرآن بسیج در زاهدان برگزار شد

سی دومین دوره مسابقات عترت و قرآن بسیج در زاهدان برگزار شد
فرمانده حوزه مقاومت بسیج زکیه (س) گفت: سی دومین دوره مسابقات عترت و قرآن بسیج به عنوان یک رویداد فرهنگی و معنوی در زاهدان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از زاهدان اکرم سرحدی فرمانده حوزه مقاومت بسیج زکیه (س) اظهار داشت: مسابقات قرآنی به عنوان یک رویداد فرهنگی و معنوی، نقش بسیار مهمی در ایجاد ارتباط میان نسل‌های مختلف و تقویت اصول اخلاقی و انسانی در کودکان و نوجوانان دارد.

وی افزود: دراین مسابقات، فرصت‌هایی فراهم می‌شود تا فرزندان ما با مفاهیم عمیق قرآن آشنا شوند و توانایی‌های خود را در حفظ و تلاوت قرآن به نمایش بگذارند.


سرحدی تصریح کرد: حضور کودکان و نوجوانان در این مسابقات نه تنها باعث افزایش اعتماد به نفس آنها می‌شود، بلکه به تقویت روحیه همکاری و رقابت سالم نیز کمک می‌کند،همچنین، فضای معنوی و حمایت از سوی خانواده‌ها و مربیان در این مسابقات، تاثیر مثبتی بر روی رشد روحی و روانی نوجوانان دارد.

این مسئول  خاطرنشان کرد:این مسابقات در مسجد آل علی باحضوربیش از۱۰۰نفر ازبسیجیان در رشته های مختلف  قرآنی در سطح حوزه برگزار شد و برگزیدگان به مرحله  ناحیه راه یافتند.




گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید