۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
17:29
کد خبر : 9725597
۱۴:۳۲

۱۴۰۴/۰۸/۲۷
یادداشت/

یادگارِ ماندگار

تبریز- ورزشگاه یادگار، شاهد هزاران اتفاق تلخ و شیرین در این سال‌ها بوده و اشک‌ها و لبخندهای فراوانی را تجربه کرده است.

خبرگزاری بسیج، فایزه قره پور؛ اگر کسی فوتبالی باشد، خواه خودش توپ بزند خواه علاقمند به تماشا باشد، نام ورزشگاه یادگار امام تبریز را بی شک شنیده است؛ ورزشگاهی که با هزاران هوادار پرشورش، در ایران که سهل است، در آسیا و جهان خودنمایی می‌کند.

ورزشگاه یادگار، شاهد هزاران اتفاق تلخ و شیرین در این سال‌ها بوده و اشک‌ها و لبخندهای فراوانی را تجربه کرده است. با هر برد تیم دلخواه شهر، اشک‌های شادی و با هر باخت، اشک‌های آزردگی بر چشمان همه جاری شده و فراتر از همه، جشنی است که سال گذشته به وسعت هواداران چند میلیونی در دل این ورزشگاه برگزار شد.

ورزشگاه یادگار امام در دهه 70 شمسی با گنجایش حدود 70 هزار صندلی در دل دهکده المپیک تبریز راه اندازی شد و قرار بود تا ظرفیت بزرگی برای میزبانی از تیم‌های فوتبال این شهر باشد و همانطور هم شد؛ سال‌هایی که تیم ملی فوتبال کشورمان، مملو از بازیکنان بومی تبریزی بود، این ورزشگاه، از بازی تیم ملی میزبانی می‌کرد و هنوز هم این قابلیت ارزنده را دارد که نمادی برای اتحاد و همبستگی ایران و ایرانی باشد.

تصاویر این ورزشگاه در صفحه‌های ورزشی دنیا جا خشک کرده و زیبایی آن مملو از هواداران ایرانی و پرچم‌های سرخ رنگ تراکتور و سه رنگ جمهوری اسلامی در شبکه‌های اجتماعی دنیا نشانه‌ای از ارادت مردم این دیار به کشورشان بوده است.

وقتی شعار حیدر حیدر در جای جای این ورزشگاه طنین انداز می‌شود و امروز به یک سنت تبدیل شده است، همراه با نوای طبل، ارادت خاص مردم این دیار به اباعبدالله (ع) را نشان می‌دهد.

وقتی پا در جو این ورزشگاه بگذارید، فرقی ندارد که پزشک باشید یا کارگر، ساکن ولیعصر باشید یا آناخاتون، شما یک هوادار می‌شوید و این فضایی است که در ورزشگاه یادگار امام در ذهن میهمانانش به یادگار می‌گذارد.

این ظرفیت بزرگ در دل تبریز، به یک نماد امید و نشاط اجتماعی تبدیل شده و هنوز می‌تواند جایگاه خود را در دنیا تقویت کند و برای این امر نیازمند تکمیل و اجرای طراحی نوشته شده برای این ورزشگاه است. اگر این ورزشگاه، کاملتر شود، بی شک نقش جاودانه‌ای در دنیای فوتبال جهان به یادگار خواهد گذاشت و نام ورزشگاه یادگار امام ایران در دنیا طنین تر از همیشه به گوش می‌رسد.

و امروز حضور تیم محبوب شهر تبریز در لیگ نخبگان آسیا، به عنوان تنها نماینده ایران در این رقابت‌ها، بهانه‌ای شده تا کارهای بازسازی آن با جدیت دنبال شود.

در روزهایی که کشور درگیر جنگ 12 روزه و سیاسی بازی‌های نتانیاهو و ترامپ در جنگ ترکیبی نظامی و شناختی بود، کارهای بازسازی این ورزشگاه با شعار تلاش برای ساختن ایران قوی، ادامه یافت و هنوز هم درحال تداوم است تا این ورزشگاه را تا زمان آغاز بازی‌ها آماده سازد.

و در مقابل بهت بسیاری، این ورزشگاه آماده شد. هرچند برخی موارد و نواقصی مطرح شد و هنوز هم مطرح است اما مهم این است که وقتی دشمن برای فروریختن آوار بر سر رویاهای مردم کشورمان نقشه می‌کشید و هر روز درحال توطئه چینی است، این ورزشگاه، کارهای عمرانی خود را ادامه داد و توانست در کمترین زمان ممکن خود را در سطح ای اف سی بالا بیاورد.

و امروز بازی‌های تیم محبوب شهر که همواره نشاط و امید را در سطح شهر تبریز و حتی شهرها و استان‌های دور و نزدیک می‌گستراند، بار دیگر نشاط را در دل مردم به یادگار آورده است.

 

 

 

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید