۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
09:00
کد خبر : 9725647
۱۸:۰۲

۱۴۰۴/۰۸/۲۷

افتتاح یک کارگاه مهارت آموزی در اهواز

مدیر عامل خیریه کارساز از افتتاح یک کارگاه مجهز و به‌روز مهارت آموزی در منطقه لشکر آباد اهواز خبرداد و گفت: کارگاه مهارت آموزی امروز سه شنبه برای استفاده و مهارت آموزی تمام جوانان اهوازی افتتاح شد.

علی اصلان شهلا سه شنبه بیان کرد: یکی از ماموریت‌های خیریه کارساز توسعه مدرسه در مناطق محروم و کمک به رفع بیکاری در استان است.

وی تاکید کرد: مردم مناطق محروم در صورت آموزش مهارت، از کارگر ساده به حرفه‌ای تبدیل خواهند شد و به جامعه خود کمک خواهند کرد، هنرستان بهترین مکان برای ارایه آموزش به جوانان است.

شهلا ادامه داد: این خیریه از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳ با خرید تجهیزات به بهبود شرایط آموزشی هنرستان‌های استان کمک کرد و به بیش از ۱۳۰ هنرستان تجهیزات آموزشی اهدا کرده است.

 

مدیر عامل خیریه کارساز گفت: بسیاری از تجهیزات گران قیمت هستند و امکان تجهیز همه کارگاه‌های هنرستان‌های استان از توان سازمان‌های مردمی و آموزش و پرورش خارج است، بنابراین با جمع آوری کارگاه‌های به روز در مرکزی به نام مرکز مهارت آموزی، شرایط را برای استفاده همه هنرآموزان اهواز فراهم می‌شود.

 

وی ضمن قدردانی از آموزش و پرورش برای همراهی در راه اندازی این کارگاه حرفه‌ای اظهار کرد: این کارگاه‌ها به صورت برون سپاری فعال خواهند بود و هنرستان‌ها می‌توانند از این کارگاه‌ها در نوبت صبح استفاده کنند و در نوبت بعد از ظهر یک مرکز حرفه‌ای مهارت آموزی برای تمام جوانان اهوازی خواهد بود.

شهلا عنوان کرد: با درخواست آموزش و پرورش این خیریه موافقت کرد که در صورت متوقف نشدن این کارگاه برای برون سپاری به هنرستان نیز تبدیل شود.

مدیر عامل خیریه کارساز اضافه کرد: این خیریه آمادگی دارد که با همراهی آموزش و پرورش این کارگاه‌ها را برای مهارت آموزی و اشتغالزایی در استان توسعه دهد.

وی اضافه کرد: بر اساس مطالعه‌ای برای توسعه مشاغل استان، مشخص شد تا ۱۵ سال آینده چه مشاغلی در استان به نیرو و بازار کار نیاز دارند که بر همین اساس آموزش ارایه شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید