۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
08:57
کد خبر : 9725808
۱۰:۲۲

۱۴۰۴/۰۸/۲۸

اعزام ۴۴۰ دانش‌آموز بهبهانی به مناطق عملیاتی جنوب

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بهبهان از اعزام ۴۴۰ دانش‌آموز دختر به مناطق عملیاتی جنوب و بازدید از یادمان های شهدا در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت خبر داد.
اعزام ۴۴۰ دانش‌آموز بهبهانی به مناطق عملیاتی جنوب

به گزارش خبرگزاری بسیج بهبهان: صبح امروز طی مراسمی بیش از ۴۴۰ دانش آموز دختر شهرستان بهبهان و شهر های تشان و زیدون به مناطق عملیاتی جنوب اعزام و از یادمان های دوران دفاع مقدس و همچنین پالایشگاه گاز بیدبلند ۱ اولین پالایشگاه گازی خاورمیانه بازدید بعمل خواهند آورد.

 

سرهنگ پاسدار روح الله قاسمی خشاب راهیان نور را فرصتی ارزشمند برای آشنائی نسل جوان با فرهنگ ایثار و شهادت دانست و افزود راهیان نور یکی از دستاورد های مهم و ارزشمند انقلاب اسلامی ایران برای خودسازی نسل جوان میباشد و یک حرکت بزرگ فرهنگی برای انتقال و آشنائی معارف جنگ و سیره شهدا میباشد .

 

وی در ادامه بیان نمود ؛ دانش آموزان دختر شهرستان بهبهان در قالب ۱۰ دستگاه اتوبوس با همکاری سایر ادارات دولتی اعزام و از یادمان های دوران دفاع مقدس استان قهرمان خوزستان بازدید و با معارف جنگ آشنا خواهند شد .


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید