۱۵ / مهر / ۱۴۰۵ - 07 October 2026
۱۲:۲۵
کد خبر : 9726597
۲۰:۲۴

۱۴۰۴/۰۸/۲۹

غیرت انقلابی و بسیجی پیشکسوتان مانع از پیشرفت دشمن به خاک کشورمان شد

غیرت انقلابی و بسیجی پیشکسوتان مانع از پیشرفت دشمن به خاک کشورمان شد
مسئول کانون وابستگان سپاه سیستان و بلوچستان در گردهمایی پیشکسوتان جهاد و شهادت در سراوان گفت: غیرت انقلابی و بصیرت پیشکسوتان بود که در طول این سالها اجازه نداد دشمنان اسلام و ایران حتی به خیال اشغال این سرزمین بیفتند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از سراوان- محمد علی میری، مسئول کانون وابستگان سپاه سیستان و بلوچستان در گردهمایی پیشکسوتان جهاد و شهادت در سراوان اظهار داشت: غیرت انقلابی و بصیرت پیشکسوتان بود که در طول این سالها اجازه نداد دشمنان اسلام و ایران حتی به خیال اشغال این سرزمین بیفتند.

وی افزود : شما پیشکسوتان در دفاع مقدّس از انقلاب اسلامی، از جمهوری اسلامی که محصول انقلاب اسلامی بود و از تمامیّت ارضی کشور دفاع کردید، طرف مقابل به این سه چیز حمله کرده بود. البتّه هدف اصلی و مهم دشمن، نابودی انقلاب اسلامی بود؛ آنها میخواستند این انقلابِ بی‌نظیر و کبیر و مهمّی را که به برکت جانفشانی مردم در ایران اتّفاق افتاده بود سرکوب کنند. 


میری تصریح کرد: پیشکسوتان، رزمندگان و مجاهدان برای اینکه پرچم دشمن در مرزهای ما برافراشته نشود، جان خودشان را قربان کردند، فداکاری کردند؛ جوانان مبارز و مجاهد، خانواده‌های خودشان را داغدار کردند برای اینکه پرچم دشمن در مرزهای این کشور بالا نرود؛ نمیشود ملّت ایران قبول کند که همان پرچمها به وسیله‌ی افراد نفوذی، به وسیله‌ی انسانهای فریب‌خورده، در داخل کشور برافراشته بشود. این پرچم، پرچم نفوذ فرهنگی و سبک زندگی دشمن و وسوسه‌های خصمانه‌ی دشمن است که نباید در داخل کشور ما برافراشته بشود که باید مراقبت کرد.

این مسئول گفت: در جنگ 12 روزه رژیم صهیونیستی، جمهوری اسلامی و ملّت عزیز ایران قدرت خود، عزم و اراده‌ی خود، استقامت خود و دست پُر خود را به دنیا نشان داد و دشمن فهمید نمی‌تواند جمهوری اسلامی را ظرف سه روز شکست دهد، چون ریشه‌ای که شما ساخته‌اید مستحکم است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید