۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
01:30
کد خبر : 9726619
۲۰:۵۳

۱۴۰۴/۰۸/۲۹
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر خبرداد:

برگزاری ۸۶ برنامه به مناسبت هفته بسیج در رابر

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر گفت: در هفته بسیج ۸۶ عنوان برنامه مردم‌محور و محله‌محور با شعار«بسیج، مردم، اقتدار ملی» برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان، سرهنگ دوم پاسدار «سید جواد حسینی» فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر ظهر امروز در نشست خبری برنامه‌های هفته بسیج؛ ضمن تبریک فرارسیدن چهل و دومین سالگرد تأسیس سازمان بسیج اظهار کرد: امروز کشور بیش از هر زمان دیگری نیازمند حاکمیت تفکر بسیجی و مدیریت جهادی است.
 
 وی افزود: اندیشه بسیجی مرز نمی‌شناسد و هر کجا این تفکر حضور داشته باشد، روح خدمت و جهاد در آن حاکم می‌شود.
 
 حسینی گفت: دشمن با تمام توان می‌کوشد با تحریم و فشار اقتصادی مردم را ناامید و نظام را ناکارآمد نشان دهد؛ اما راه‌حل مقابله با این راهبرد تکیه بر مدیریت جهادی و روحیه بسیجی است که می‌تواند آینده کشور را بسازد.
 
 وی عنوان کرد: هفته بسیج امسال به سه دلیل با تفاوت جدی نسبت به سال‌های گذشته برگزار می‌شود نخست هم زمانی با ایام فاطمیه و سالروز شهادت حضرت زهرا (سلام‌الله‌علیها)؛ دوم تقارن با جنگ دوازده‌روزه آمریکایی، صهیونیستی و مجاهدت ملت فلسطین، و سوم تأکید ویژه رهبر معظم انقلاب بر وحدت مقدس است.
 
 فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رابر در ادامه بیان کرد: بر همین اساس امسال پایگاه‌های مقاومت در سراسر شهرستان به‌صورت محله‌محور فعال خواهند بود و همه اقشار تخصصی با محوریت مردم و در قالب برنامه‌های قله‌ای و رویدادمحور ایفای نقش می‌کنند.
 
 وی یادآور شد: هفته بسیج در رابر با ورود پیکر شهید گمنام دفاع مقدس به شهرستان رنگ‌وبوی معنوی ویژه‌ای می‌گیرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید