۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
17:47
کد خبر : 9726710
۰۸:۴۰

۱۴۰۴/۰۸/۳۰

مجموعه سپاه و بسیج همواره در کنار مردم بوده و خواهد بود

فرمانده ناحیه هامون گفت: مجموعه سپاه و بسیج همواره در کنار مردم بوده و خواهد بود و تمام تلاش خود را برای خدمت‌رسانی صادقانه و رفع دغدغه‌های آنان به کار خواهد گرفت.

به گزارش خبرگزاری بسیج از هامون، به مناسبت هفته بسیج صبح امروز، مراسم پرفیض دعای ندبه با حضور پرشور مردم ولایتمدار و شهیدپرور شهر علی اکبر و جمعی از مسئولین، در  محله کرامت برگزار گردید.

در این مراسم معنوی، علاوه بر حضور سرهنگ پاسدار حسین نکوئی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه هامون که ضمن شرکت در دعای ندبه و همگام شدن با مردم در توسل به درگاه الهی، به دیدار مردمی با اهالی محله کرامت پرداخت، حجت‌الاسلام‌ احمد لطفیان سرگزی، امام جمعه شهر علی اکبر نیز به ایراد سخنرانی پرداخت.

حجت‌الاسلام‌ لطفیان سرگزی در سخنان خود با اشاره به اهمیت برگزاری چنین مراسم‌هایی در تقویت بنیه‌های معنوی جامعه اظهار داشت: "دعای ندبه بستری برای تجدید عهد با امام زمان (عج) و تقویت روحیه انتظار و ایثار در بین مردم است. حضور پرشور شما عزیزان در این محافل، نشان از بصیرت و ولایتمداری شما دارد که همواره چراغ راه مسئولین خواهد بود.

وی همچنین بر ضرورت وحدت و همدلی در جامعه تاکید کرد و افزود: "با تاسی از مکتب اهل بیت (ع) و در سایه رهنمودهای مقام معظم رهبری، می‌توانیم بر تمامی مشکلات فائق آییم و گام‌های موثری در مسیر پیشرفت و آبادانی کشور برداریم."

سرهنگ نکوئی نیز در حاشیه این مراسم، ضمن ابراز خرسندی از حضور پررنگ مردم در برنامه‌های فرهنگی و مذهبی، به گفتگو با شهروندان پرداخت و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات آنان قرار گرفت. وی ضمن استماع دغدغه‌های مردم، دستورات لازم را برای پیگیری و رفع مشکلات در چارچوب اختیارات و امکانات بسیج صادر کرد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه هامون با تاکید بر اهمیت ارتباط مستمر مسئولین با مردم و حل مسائل آنان، اظهار داشت: "مجموعه سپاه و بسیج همواره در کنار مردم بوده و خواهد بود و تمام تلاش خود را برای خدمت‌رسانی صادقانه و رفع دغدغه‌های آنان به کار خواهد گرفت."

این دیدار صمیمی و سخنرانی روشنگرانه، فضای همدلی و همراهی بین مردم و مسئولین را بیش از پیش تقویت کرد و رضایت مندی شرکت کنندگان را در پی داشت.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید