۱۶ / مهر / ۱۴۰۵ - 08 October 2026
۰۲:۵۱
کد خبر : 9726877
۲۱:۵۴

۱۴۰۴/۰۸/۳۰
سرهنگ محسن طاشی در نمازجمعه بندرترکمن به مناسبت هفته بسیج:

بسیج تولیدکننده قدرت و انسجام ملی است / بسیج در کنار نیروهای مسلح نقشی اساسی در دفاع، پشتیبانی و مقابله با جنگ روانی دشمنان داشته

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بندرترکمن گفت: بسیج شجره طیبه‌ای است که با خون نزدیک به صد هزار شهید آبیاری شده و امروز به‌عنوان یک تفکر و قدرت ملی در همه عرصه‌ها حضور دارد.

به گزارش خبرگزاری بسیج گلستان ، سرهنگ پاسدار محسن طاشی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بندرترکمن، در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته با گرامیداشت هفته بسیج، نقش تاریخی و ماندگار این نهاد مردمی را در حفظ انقلاب اسلامی تشریح کرد.

طاشی با اشاره به اینکه بسیج شجره طیبه‌ای است که با خون نزدیک به صد هزار شهید آبیاری شده و ۴۰ درصد شهدای کشور را به خود اختصاص داده است، گفت: این فداکاری‌ها از ابتدای دفاع مسلحانه از انقلاب آغاز شد و براساس پیام امام خمینی(ره)، ماموریت اصلی بسیج پس از پایان جنگ تحمیلی وارد مرحله‌ای جدید و گسترده‌تر شد.

وی با بیان اینکه بسیج در دهه اول انقلاب در قالب مسجد و محلات شکل گرفت، افزود: امروز بسیج در همه اقشار جامعه حضور فعال دارد و از یک سازمان صرف فراتر رفته و به تفکر، اعتقاد، توکل، توسل و اقدامی جهانی تبدیل شده است.

طاشی با اشاره به نقش‌آفرینی شهدای بزرگی همچون شهید تهرانی‌مقدم، شهید فخری‌زاده، شهید باقری و شهید سلامی اظهار داشت: بسیج تولیدکننده قدرت و انسجام ملی است و همه کسانی که دل در گرو ایران دارند جز دشمنان و معاندان خود را بسیجی می‌دانند.

فرمانده سپاه بندرترکمن با اشاره به شعار امسال بسیج مردم، اقتدار ملی گفت: همان‌گونه که رهبر انقلاب تأکید کرده‌اند، حضور گسترده مردم در میدان‌های مختلف، انسجام و اقتداری کم‌نظیر برای کشور ایجاد کرده است.

 وی ادامه داد: بسیج در کنار نیروهای مسلح نقشی اساسی در دفاع، پشتیبانی و مقابله با جنگ روانی دشمنان داشته و طبیعی است که دشمنان برای ضربه زدن به انقلاب، خانواده بسیج را هدف قرار دهند تا مسیر تسلیم ایران و بازگشت به دوران پیش از انقلاب را هموار کنند.

طاشی با تشریح اقدامات صورت‌گرفته در سطح شهرستان افزود: در حوزه‌های جهادی، محرومیت‌زدایی، فرهنگی، امنیتی و اجتماعی اقدامات موثری انجام شده و این مسیر با قوت ادامه دارد. وی همچنین از برنامه‌ریزی برای اجرای ده‌ها برنامه شاخص در مناسبت‌های پیش رو خبر داد.

وی در پایان، با تسلیت ایام شهادت حضرت زهرا(س) و گرامیداشت یاد شهدا گفت: بسیجیان دل در گرو اهل‌بیت دارند و امیدواریم این ایام مایه برکت و رزق معنوی سال باشد و ان‌شاءالله شاهد نابودی استکبار، فروپاشی اسرائیل و ظهور حضرت حجت(عج) باشیم.

انتهای پیام/


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید