در این نشست، سرهنگ وطن دوست ضمن تبریک فرارسیدن هفته بسیج، از اجرای برنامه های محوری در این هفته و همچنین بر نقش محوری این نهاد در تقویت اقتدار ملی تأکید شد.
در ادامه امام جمعه اسفراین در این دیدار، بسیج را مجموعهای ولایتمحور و مردممحور خواند و آن را “آچارفرانسه نظام” در مسیر خدمترسانی به مردم و دستگاهها معرفی نمود. ایشان با اشاره به افزایش روزافزون شهدا، مسئولیتها را سنگینتر توصیف کرد و افزود: بسیج همواره منشأ امیدآفرینی بوده است.
حجتالاسلام والمسلمین موسوی با بیان اینکه دشمنان اصلیترین هدف خود را کاهش تابآوری مردم قرار دادهاند، بر لزوم قرار دادن تقویت امید اجتماعی، خدمترسانی بیوقفه، کنترل بازار و افزایش همراهی مردمی در اولویت کاری مسئولین تأکید کرد. ایشان ابراز امیدواری کرد که با ترویج تفکر بسیجی، اخلاص و کار جهادی، بتوان دشمنان را ناامید و مردم را با تابآوری بالاتر همراه ساخت.
یادداشت | فرشاد عالی
یادداشت / حسین زارع
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان