۱۳ / شهريور / ۱۴۰۵ - 04 September 2026
12:26
کد خبر : 9727101
۱۸:۴۳

۱۴۰۴/۰۸/۳۰
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی و رییس کارگروه مدیریت اضطرار آلودگی هوا: 

مدارس تبریز، اسکو و بناب شنبه و یکشنبه، غیرحضوری شد

تبریز- معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی و رییس کارگروه مدیریت اضطرار آلودگی هوا با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد: در روزهای شنبه و یکشنبه مدارس در شهرستان‌های تبریز، اسکو و بناب غیرحضوری و صنایع آلاینده اطراف این شهرها تعطیل خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، اطلاعیه رییس کارگروه مدیریت اضطرار آلودگی هوا به شرح ذیل است:
 
به نام خدا 

برابر مصوبه کمیته اضطرار آلودگی هوای استان آذربایجان شرقی، با توجه به توجه به افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و آلودگی هوا مقرر شد: 

۱. فردا شنبه و پس فردا یکشنبه اول و دوم آذرماه، مدارس شهرستان تبریز (شامل نواحی ‌پنجگانه، خسروشاه، باسمنج و سردرود) و مدارس شهرستان‌های اسکو و بناب در تمامی مقاطع تحصیلی در نوبت‌های صبح و بعد از ظهر، به صورت غیرحضوری و از طریق سامانه شاد آموزش و پرورش برگزار خواهد شد. همچنین فعالیت مراکز سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان نیز در مناطق یادشده تعطیل خواهد بود.

۲. همچنین مقرر شد حمل و نقل عمومی سطح شهر تبریز از جمله مترو و اتوبوسرانی فردا و پس فردا به صورت رایگان خدمت‌رسانی کنند. 

از مردم شهر تبریز خواهش می‌کنیم که تا حد امکان از وسیله شخصی استفاده نکنند و از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کنند. 

۳. مقرر شد راهنمایی و رانندگی تبریز از ورود وسایل نقلیه دودزا به داخل شهر جلوگیری نمایند. همچنین صنایع آلاینده اطراف تبریز و مناطق یاد شده تعطیل خواهند بود. 

از مردم عزیز بویژه کسانی که دچار نارسایی‌های قلبی و ریوی هستند درخواست داریم که از تردد غیرضروری اجتناب نمایند و از فعالیت ورزشی در فضای باز خودداری کنند.

اداره‌کل روابط‌عمومی استانداری آذربایجان‌شرقی


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید