۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
20:08
کد خبر : 9727207
۲۲:۰۸

۱۴۰۴/۰۸/۳۰

ارتباط بی واسطه مردم با مسئولان نظام فرصتی بی آلایش برای پیگیری و رفع مشکلات

رزمایش سراسری میزهای خدمت گروههای جهادی بسیج ادارات و کارمندان به مناسبت هفته بسیج با شعار محوری بسیج- مردم - اقتدار ملی همزمان با سراسر استان روز جمعه ۳۰ آبان ۱۴۰۴ در مصلی قدس زاهدان برگزار شد.

سردار احمد شفائی فرمانده سپاه سلمان استان سیستان و بلوچستان در حاشیه این مراسم گفت ؛ برگزاری میزهای خدمت در سراسر استان به ابتکار کارگزاران و‌ کارمندان خدوم نظام، اثرات بسیار مثبتی در حوزه خدمت رسانی به اقشار مختلف مردم داشته است. 

 سردار شفائی در ادامه افزود ؛ هدف از برگزاری میزهای خدمت در استان ارتباط بی واسطه و مستقیم مسئولان با مردم و پیگیری مشکلات آنها است. 

 سردار محمد رضا نخعی جانشین فرمانده سپاه سلمان استان نیز تصریح کرد ؛ برگزاری میزهای خدمت جهادی باعث تقویت امید بین مردم و دوستداران نظام شده است. 

 سرهنگ حسن نکوئی رئیس سازمان بسیج ادارات و کارمندان استان نیز اظهار داشت ؛ تعداد ۲۳۵ میز خدمت جهادی در اولین روز از هفته بسیج در مصلی های سراسر استان با هدف پاسخگویی به آحاد مردم جامعه برپا شد. 

 سرهنگ محمد قورزایی معاون سپاه سلمان استان در امور اقشار بسیج نیز ابراز داشت ؛ ارائه خدمات به عموم مردم و بسیجیان برگ زرین دیگری بر افتخارات سازمان بسیج و ادارات می افزاید و برگزاری میزهای خدمت نتیجه محور باعث می شود مشکلات مردم در بازه زمانی کوتاهی مرتفع  شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید