۱۵ / مهر / ۱۴۰۵ - 07 October 2026
۲۰:۱۸
کد خبر : 9727435
۱۰:۴۳

۱۴۰۴/۰۹/۰۱
در استان چهارمحال بختیاری صورت گرفت:

شرکت شیر خشک نوزاد پگاه موفق به کسب عنوان «واحد تولیدی نمونه استاندارد استان چهارمحال و بختیاری» شد

در همایشی که به مناسبت روز جهانی استاندارد در محل اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری وبا حضور مجید جوانمردی رئیس پژوهشگاه سازمان ملی استاندارد وملک محمد قربانپور معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار و سینوش همت زاده مدیر کل استاندارد استان و با حضور مدیران واحدهای تولیدی و جمعی از مسئولان استانی برگزاروشرکت شیرخشک نوزاد پگاه دردوره ارزیابی سالیانه 1403-1404 ، موفق به کسب عنوان«واحد تولیدی نمونه استاندارد استانی » شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان بسیج کارگران و کارخانجات کشور،در همایشی که به مناسبت روز جهانی استاندارد در محل اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری وبا حضور مجید جوانمردی رئیس پژوهشگاه سازمان ملی استاندارد وملک محمد قربانپور معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار و سینوش همت زاده مدیر کل استاندارد استان و با حضور مدیران واحدهای تولیدی و جمعی از مسئولان استانی برگزاروشرکت شیرخشک نوزاد پگاه دردوره ارزیابی سالیانه 1403-1404 ، موفق به کسب عنوان«واحد تولیدی نمونه استاندارد استانی » شد. 

مجید جوانمرد رئیس پژوهشگاه سازمان ملی استانداردبا بیان اینکه از نظر بنده این استان جزو استان‌های توسعه‌یافته محسوب می‌شود، اظهار کرد: استانداردها در تولید ناخالص ملی در کشور موثر هستند و باتوجه به مسائل و مشکلاتی که در کشور با آن مواجه هستیم، افزایش یک درصدی تولید ناخالص ملی نیز حائز اهمیت است.

رئیس پژوهشگاه سازمان ملی استاندارد ایران با اشاره به اینکه عبور از استانداردهای اجباری به استانداردها و مقررات فنی موجب روان‌سازی اقتصاد در کشور و افزایش صادرات محصولات می‌شود، توضیح داد: پژوهشگاه سازمان ملی استاندارد ایران به تدوین مقررات فنی کمک می‌کند.

صفدر شمس هفشجانی مدیرعامل شرکت شیر خشک نوزاد پگاه با بیان این نکته که قطعاً ایجاد و اجرای استانداردها در راستای توسعه جوامع پایدار بوده،و این امر جهان را به مکانی بهتر و امن‌تر برای زندگی تبدیل خواهد کرد ،افزودکسب  عنوان واحد تولیدی نمونه استاندارد مجموعه شیر خشک نوزاد پگاه ، حـاصل همدلی، تخصص و تعهد همکاران ما در مسیر پایبندی به استانداردهای ملی بوده است.

لازم به ذکر است از آقای بهرام کریمی نیز به عنوان مدیران کیفیت شایسته تقدیر با اهدای لوح و تندیس نیز تقدیر شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید