
به گزارش خبرگزاری بسیج از فارس، به مناسبت فرا رسیدن هفته بسیج، جمعی از کارکنان سپاه ناحیه ارسنجان، پیشکسوتان و بسیجیان با حضور در دفتر امام جمعه با حجتالاسلام عزیزی امام جمعه شهرستان دیدار کردند.
حجت الاسلام محمودی مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه ارسنجان در این دیدار گفت: بسیج از زمان تشکیل همواره منشأ خدمات ارزشمندی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی و ملت قدرشناس ایران بوده است.
وی بسیج را مظهر ایثار، شجاعت، اخلاص و خدمت بی منت دانست و با اشاره به نقش بسیج در دفاع مقدس، خاطر نشان کرد: بسیج بعد از جنگ هم پرچمدار خدمت رسانی بوده و در مشکلات همواره کنار مردم قرار گرفته است.
سرهنگ پاسدار علی قانع فرمانده سپاه ناحیه ارسنجان نیز با بیان اینکه بسیج مانند مولایش مقتدر مظلوم است، اظهار داشت: بسیجی بازنشستگی ندارد، فلسفه بسیج کار جهادی و خدمت بی منت است و امروز هم آماده است به عنوان یک سرباز در کنار امام جمعه برای برطرف کردن مشکلات مردم تلاش شبانه روزی کند.
حجت الاسلام عزیزی امام جمعه شهرستان ارسنجان ضمن تسلیت ایام فاطمیه و مقارنت آن با هفته بسیج گفت: بسیجیان باید حضرت فاطمه زهرا(س) و امیرالمؤمنین را الگوی خود قرار دهند.
حجت الاسلام عزیزی بسیج را لشکر مخلص خدا، مدرسه عشق و پاره تن ملت و برخاسته از اسلام ناب محمدی دانست و گفت: بسیجی باید در یک دستش تفنگ و در دست دیگرش قرآن باشد و اخلاص، بصیرت و معنویت را سرلوحه کارها و فعالیتهای خود قرار دهد.
امام جمعه شهرستان ارسنجان با بیان اینکه کار بسیج تعطیلی ندارد، هفته بسیج را نقطه عطف سال دانست و ولایت پذیری، ایثار و مقاومت، آگاهی و بصیرت، مردمی بودن،سازش ناپذیری با مستکبرین عالم و تکلیف گرایی را از جمله ویژگی های اصلی بسیج دانست.
انتهای پیام/