۱۵ / مهر / ۱۴۰۵ - 07 October 2026
۱۸:۲۱
کد خبر : 9729435
۱۱:۵۴

۱۴۰۴/۰۹/۰۴

اجتماع بزرگ و مراسم تکریم مادران شهدا در شهرک محمدی برگزار شد

در آستانه هفته بسیج، اجتماع باشکوهی با حضور پرشور مردم و مسئولان در شهرک محمدی کهنوج برگزار شد؛ مراسمی که با هدف تجلیل از مقام والای مادران شهدا و تبیین نقش‌آفرینی آنان در تربیت نسل انقلابی و بصیر همراه بود.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان، سرهنگ پاسدار سنجری فرمانده سپاه کهنوج گفت: مادر شهید، پرچم‌دار عزت و الگوی بصیرت خواهران ماست با ابراز خرسندی از حضور گسترده مردم در شهرک شهید محمدی، هفته بسیج را فرصتی برای بازخوانی منشور تشکیل این نهاد مقدس دانست و بر ضرورت تبعیت از اندیشه‌های بنیانگذار جمهوری اسلامی تأکید کرد.

سرهنگ سنجری گفت: مادر شهید، نه تنها یک بانوی فداکار است، بلکه سنگربان اصلی انقلاب در خانه و بزرگترین مربی بصیرت در جامعه است صبر این مادران، بالاترین سرمایه اجتماعی ما در برابر فتنه‌ها و جنگ‌های ترکیبی دشمنان است.

فرمانده سپاه  کهنوج با اشاره به اهمیت کارکرد بسیج در مناطق شهری و روستایی، به نقش کلیدی بسیجیان در اجرای برنامه‌های فرهنگی و خدماتی اشاره کرد. وی افزود: بسیج امروز، تجلی وحدت ملی است؛ نیرویی که در هر زمان و هر مکانی، بر اساس نیاز مردم، لباس خدمت به تن می‌کند و با کمترین امکانات، بزرگترین خدمات را ارائه می‌دهد.

وی در ادامه به لزوم حفظ آمادگی همه جانبه بسیجیان در برابر تهدیدات نرم اشاره کرد و از همه جوانان خواست تا با مطالعه و تحقیق، در برابر جریان‌های فکری مخرب واکسینه شوند.

سرهنگ سنجری تأکید کرد: بصیرت فعال، همانند یک سپر نفوذناپذیر در برابر دروغ‌پراکنی‌ها عمل می‌کند و این بصیرت از دل همین مکتب ایثار و شهادت ریشه می‌گیرد.

در پایان و اوج معنوی این اجتماع بزرگ، از مقام والای جمعی از مادران سرافراز شهدا در شهرک شهید محمدی تجلیل به عمل آمد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید