۱۵ / مهر / ۱۴۰۵ - 07 October 2026
۱۶:۴۶
کد خبر : 9729891
۰۸:۴۸

۱۴۰۴/۰۹/۰۵

مسئول عقیدتی سیاسی سپاه حضرت جوادالائمه(ع) تاکید کرد بسیج در عرصه‌های فرهنگی و عقیدتی بسیار پیشرو است

حجت الاسلام صادق باشتنی گفت: هفته بسیج فرصتی برای تقویت همبستگی اجتماعی و تشویق مردم به مشارکت در فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی است.

حجت‌الاسلام باشتنی مسئول عقیدتی سپاه حضرت جوادالائمه(ع) در افتتاح مراسم دوره تربیت عالی پایوران تیپ حضرت جوادالائمه(ع)گفت: طبق فرموده مقام معظم رهبری ما نزدیک قله هستیم، پس جهت تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی با روحیه، نشاط، انگیزه، اخلاص و پشتکار تفکر بسیجی با قوت در عرصه‌های علمی، دفاعی، امنیتی، فرهنگی و اقتصادی... به قله خواهیم رسید.

 

حجت الاسلام باشتنی عنوان کرد: هفته بسیج به مناسبت تشکیل بسیج مستضعفین در ایران گرامی داشته می‌شود که یادآوری خدمات و فعالیت‌های بسیج در زمینه‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی و نظامی را دارد، این مناسبت فرصتی است برای تجلیل از تلاش‌ها و فداکاری‌های افرادی که در این نهاد فعالیت می‌کنند. 

 

وی خاطرنشان کرد: اهداف هفته بسیج شامل ترویج فرهنگ بسیجی، تجلیل از فداکاری‌ها و خدمات بسیجیان و افزایش آگاهی عمومی درباره فعالیت‌های این نهاد است. همچنین، این هفته فرصتی است برای تقویت همبستگی اجتماعی و تشویق مردم به مشارکت در فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی؛ هدف دیگر آن، یادآوری ارزش‌های ایثار و فداکاری و تشویق جوانان به خدمت به جامعه است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید