۱۵ / مهر / ۱۴۰۵ - 07 October 2026
۲۱:۲۶
کد خبر : 9730081
۱۳:۲۶

۱۴۰۴/۰۹/۰۵

نشست عفاف و حجاب با حضور آمرین به معروف و نهی از منکر در پایگاه مقاومت حضرت معصومه (س) برگزار شد

نشست عفاف و حجاب با حضور آمرین به معروف و نهی از منکر در پایگاه مقاومت حضرت معصومه (س) برگزار شد
در راستای ترویج فرهنگ اسلامی و تقویت ارزش‌های دینی در جامعه، نشست عفاف و حجاب با حضور آمرین به معروف و نهی از منکر در پایگاه مقاومت حضرت معصومه (س) برگزار شد.


به گزارش خبرگزاری بسیج از میرجاوه،

این نشست با حضور جمعی از خواهران بسیجی و بانوان منطقه همراه بود و موضوعات مهمی پیرامون جایگاه عفاف و حجاب در اسلام، نقش زنان در پاسداری از ارزش‌های دینی و مسئولیت اجتماعی آمرین به معروف و نهی از منکر مورد بررسی قرار گرفت.  

خواهر پاسدار فاطمه درویش‌پور، فرمانده حوزه مقاومت بسیج حضرت زینب (س) در سخنرانی خود در این نشست اظهار داشت:  
«عفاف و حجاب نه تنها یک واجب دینی بلکه یک ارزش اجتماعی است که موجب سلامت جامعه و استحکام بنیان خانواده می‌شود. بسیج جامعه زنان وظیفه دارد با برگزاری نشست‌های فرهنگی و آموزشی، زمینه ارتقای آگاهی و تقویت ایمان را در میان بانوان فراهم سازد.»  

وی افزود: «هفته بسیج بهترین فرصت برای بازخوانی رسالت بسیج در حوزه فرهنگی و اجتماعی است. بانوان بسیجی با پایبندی به ارزش‌های اسلامی می‌توانند الگوی مناسبی برای نسل جوان باشند.»


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید