۲۶ / آذر / ۱۴۰۴ - 17 December 2025
13:46

هفته مبارک بسیج بر غیور مردان دریادل مبارک باد ، روابط عمومی سپاه حضرت جوادالائمه علیه‌السلام استان خراسان شمالی 

      
کد خبر : 9730098
۱۳:۳۷

۱۴۰۴/۰۹/۰۵

اجتماع باشکوه بسیجیان اردبیل در سالروز تأسیس بسیج مستضعفین برگزار شد

هم‌زمان با سالروز صدور فرمان تاریخی امام خمینی مبنی بر تشکیل بسیج مستضعفین، اجتماع عظیم بسیجیان استان اردبیل با حضور خواهران و برادران بسیجی و با سخنرانی سردار جمال شاکرمی و سردار محمدی اصل در اردبیل برگزار شد.

اجتماع باشکوه بسیجیان اردبیل در سالروز تأسیس بسیج مستضعفین برگزار شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج استان اردبیل، صبح امروز اجتماع بزرگ و پرشور بسیجیان استان اردبیل به مناسبت سالروز تأسیس بسیج مستضعفین در حسینیه ثارالله و سالن ولایت سپاه استان برگزار شد.

در این مراسم جمع کثیری از بسیجیان از اقشار مختلف خواهر و برادر حضور یافته و حماسه‌ای وحدت‌بخش را رقم زدند.

در این اجتماع، سردار جمال شاکرمی مشاور فرمانده کل سپاه در قرارگاه امام علی علیه‌السلام، با گرامی‌داشت یاد و خاطره شهیدان انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، بسیج را سرمایه‌ای بی‌بدیل برای نظام و ملت دانست و گفت: « توسل به حضرت فاطمه زهرا(س) یکی از پشتوانه‌های اصلی رزمندگان در روزهای دشوار دفاع مقدس بود.

در آن روزها حضور مردم و ظرفیت عظیم تفکر بسیجی بود که کشور را از بحران عبور داد. حتی کسانی که عضو رسمی بسیج نبودند اما اندیشه بسیجی داشتند، به میدان آمده و از کشور حمایت کردند.»

اجتماع باشکوه بسیجیان اردبیل در سالروز تأسیس بسیج مستضعفین برگزار شداجتماع باشکوه بسیجیان اردبیل در سالروز تأسیس بسیج مستضعفین برگزار شد

وی با بیان اینکه فرمان تاریخی امام خمینی(ره) برای تأسیس بسیج برگرفته از تعالیم پیامبر اکرم(ص) بود، گفت: بسیجیان در دوران دفاع مقدس دوشادوش نیروهای مسلح ایستادند تا کشور از شرایط سخت عبور کند و پس از آن نیز باصلابت بیشتری در میدان‌های مختلف حاضر شدند.

سردار شاکرمی افزود: بسیجیان در تمامی حوادث و بحران‌ها از سیل و زلزله گرفته تا فتنه‌های مختلف حضور مؤثر داشتند. بسیج مجموعه‌ای از انسان‌های باایمان و مخلص است که زیر پرچم خدا و اهل‌بیت(ع) سازماندهی شده و به قدرتی الهی تبدیل شده‌اند.

وی با اشاره به حضور تأثیرگذار بسیج در حوادث سال ۱۴۰۱ تصریح کرد: بسیجیان در کنار نیروی انتظامی برای ایجاد آرامش وارد میدان شدند و نقش خود را به‌خوبی ایفا کردند.
مشاور فرمانده سپاه در قرارگاه امام علی (ع) همچنین با اشاره به نقش تاریخی مردم اردبیل در دفاع از کشور به تحولات منطقه پرداخت و گفت: در جنگ ۱۲ روزه بسیاری از کشورهای منطقه به رژیم صهیونیستی کمک کردند و پس از عملیات طوفان‌الاقصی بود که دشمنان به این نتیجه رسیدند ابتدا باید جبهه مقاومت و سپس جمهوری اسلامی را از میان بردارند.
وی اظهار داشت: در اتاق‌های تصمیم‌گیری دشمن، طرح حمله‌ای برق‌آسا با استفاده از تمام توان نظامی و اطلاعاتی برای ضربه‌زدن به جمهوری اسلامی آماده شده بود.
آنان در نخستین لحظات با ترور فرماندهان و حمله به مراکز پدافندی تلاش داشتند زمینه شورش داخلی را فراهم کنند.
 
اجتماع باشکوه بسیجیان اردبیل در سالروز تأسیس بسیج مستضعفین برگزار شداجتماع باشکوه بسیجیان اردبیل در سالروز تأسیس بسیج مستضعفین برگزار شد
 
اهمیت تفکر بسیجی در گفتار امامین انقلاب
سردار شاکرمی با بیان اینکه مقایسه جنگ ۱۲ روزه با هشت سال دفاع مقدس ازاین‌جهت است که هر دو مقطع، همچون عاشورا اگرچه کوتاه اما تعیین‌کننده بودند، افزود: دشمن با به‌کارگیری گسترده جاسوسان و امکانات اطلاعاتی وارد میدان شد، اما رهبری مقتدرانه و پیامبرگونه مقام معظم رهبری کشور را از مرحله سخت اولیه عبور داد.وی خاطرنشان کرد: رهبر انقلاب در همان ساعات نخست تأکید کردند که فرماندهان جدید باید در اتاق فرماندهی حاضر شوند و با انسجام کامل مدیریت میدان را در دست بگیرند.سردار شاکرمی با اشاره به اینکه مردم در گفتمان امامین انقلاب محور اصلی هستند گفت: در آن روزها حضور مردم و ظرفیت عظیم تفکر بسیجی بود که کشور را از بحران عبور داد. حتی کسانی که عضو رسمی بسیج نبودند اما اندیشه بسیجی داشتند، به میدان آمده و از کشور حمایت کردند.
 
اجتماع باشکوه بسیجیان اردبیل در سالروز تأسیس بسیج مستضعفین برگزار شداجتماع باشکوه بسیجیان اردبیل در سالروز تأسیس بسیج مستضعفین برگزار شد
 
تأثیر جهانی انقلاب اسلامی در ملت‌های آزادی‌خواه
وی در ادامه افزود: امروز دشمنان به این واقعیت رسیده‌اند که هر شعار آزادی‌خواهی در جهان ریشه در انقلاب اسلامی دارد.سردار شاکرمی تأکید کرد: انقلاب اسلامی و مردم ما را در جهان با امامین انقلاب می‌شناسند و با وجود تمام تلاش‌های دشمنان برای سرنگونی این نظام، آنان در همه این سال‌ها ناکام مانده‌اند.وی در پایان گفت: ادامه مسیر انقلاب تنها با توسل به اهل‌بیت(ع) و پایبندی به آرمان‌های امامین انقلاب ممکن خواهد بود.
 
اجتماع باشکوه بسیجیان اردبیل در سالروز تأسیس بسیج مستضعفین برگزار شداجتماع باشکوه بسیجیان اردبیل در سالروز تأسیس بسیج مستضعفین برگزار شد

در ادامه مراسم، سردار محمدی اصل فرمانده سپاه حضرت عباس علیه‌السلام استان اردبیل، با تبریک این روز بزرگ و تقدیر از حضور گسترده بسیجیان گفت: «بسیجیان استان اردبیل همواره در تمامی میدان‌ها پیشقدم بوده‌اند و امروز نیز با روحیه انقلابی، برای دفاع از ارزش‌ها و خدمت‌رسانی به مردم آماده‌اند.»

وی با بیان اینکه بسیج تکیه‌گاه مطمئن انقلاب است، تأکید کرد: «این اجتماع عظیم نشان‌دهنده عشق مردم اردبیل به آرمان‌های انقلاب و رهبری است و ثابت می‌کند که فرهنگ بسیجی روزبه‌روز در جامعه پویا‌تر می‌شود.»

این مراسم با اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی، سرودهای حماسی و حضور اقشار مختلف بسیج پایان یافت.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید