۱۶ / مهر / ۱۴۰۵ - 08 October 2026
۰۵:۰۶
کد خبر : 9730099
۱۳:۴۴

۱۴۰۴/۰۹/۰۵
سرهنگ عبداللهی:

بسیج، شجره طیبه‌ای برای اقتدار ملی و مقابله با تهدیدات است

فرمانده سپاه راور، با اشاره به نقش‌آفرینی همه‌جانبه بسیج در عرصه‌های مختلف، گفت: بسیج از دفاع مقدس تا سازندگی و مقابله با فتنه‌ها، همواره حضوری مؤثر و الهام‌بخش داشته و امروز نیز در خط مقدم حفظ امنیت و اقتدار ملی در برابر تهدیدات نرم و سخت قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان، همزمان با فرارسیدن پنجم آذرماه، روز ملی بسیج مستضعفین، مراسم باشکوهی با حضور پرشور اقشار مختلف مردم، مسئولان و خانواده‌های معظم شهدا در شهرستان راور برگزار شد. این مراسم که با هدف تجدید بیعت با آرمان‌های امام راحل (ره) و شهدای گرانقدر بنیان‌گذاری بسیج برپا شد، شاهد دو سخنرانی محوری بود.

مراسم با اجرای برنامه‌های فرهنگی آغاز شد و سپس سرهنگ پاسدار غلامرضا عبداللهی، به عنوان نخستین سخنران، به تبیین نقش محوری بسیج در حفظ امنیت و اقتدار ملی در برابر تهدیدات نرم و سخت پرداخت. وی بسیج را شجره طیبه‌ای دانست که در تمام عرصه‌ها، از دفاع مقدس تا سازندگی و مقابله با فتنه‌ها، حضوری مؤثر داشته است.

در ادامه، حجت‌الاسلام محمدی‌زاده، امام جمعه شهرستان راور، بر اهمیت تفکر بسیجی به عنوان یک سبک زندگی اسلامی تأکید کرد. حجت‌الاسلام محمدی‌زاده با اشاره به اهمیت حضور بسیج در سنگر‌های خدمت‌رسانی اجتماعی، فرهنگی و امدادی، خاطرنشان ساخت که تفکر بسیجی، رمز موفقیت ملت ایران در عبور از چالش‌های پیش رو است و آحاد مردم باید این روحیه جهادی را در زندگی روزمره خود جاری سازند.

در پایان این مراسم فیلم مجنون برای شرکت کنندگان و بسیجیان اکران شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید