۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
16:08
کد خبر : 9730149
۱۴:۴۵

۱۴۰۴/۰۹/۰۵

بانک سپه با حضور وجود پاک شهید، گمنام به حریمی مقدس بدل گشته بود

بانک سپه خوزستان؛ میزبان شهید گمنام در صبح پنجم آذر ۱۴۰۴، بانک سپه منطقه خوزستان با عطر بهشت آراسته شد.

امروز، میزبان سربازی از لشکر یاران حسین(ع) بود؛ شهید گمنامی از عملیات بزرگ کربلای چهار که پس از دهه‌ها انتظار، قدم به ساختمان ستاد منطقه خوزستان نهاد.

صحنۀ بانک با حضور تابوت پاک این شهید، به حریمی مقدس بدل گشته بود. همکاران بانک سپه، صف به صف، با دستان پر از گل به استقبال آمدند و تابوت مطهر را گل‌افشانی کردند. گویی نه در محیط بانکی، که در حرمی مطهر ایستاده بودند.

در ادامه، کارکنان بانک سپه مهمان نواز در نمازخانه ساختمان سرپرستی به دور این مهمان شریف حلقه زدند و با قرائت زیارت عاشورا، با امام حسین(ع) و این شهید بزرگوار پیمان وفا بستند. آهنگ ملکوتی "السَّلَامُ عَلَیْکَ یَا أَبَا عَبْدِاللَّهِ" فضا را از معنویت لبریز کرده بود و هر دل شیفته‌ای را به آستان حسینی پیوند می‌زد.

سپس، با تشریفات و احترامی سربازی، تابوت شهید بدرقه شد؛ بدرقه‌ای که گویی کاروان کربلا از میان بانک به راه افتاده بود. این برنامه، تنها یک مراسم نبود؛ تجلی عهدی بود ناگسستنی میان نسل امروز و شهدای دیروز.

یادش گرامی و راهش پرفروغ

 

 

 

 

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید