۱۵ / مهر / ۱۴۰۵ - 07 October 2026
۱۴:۵۲
کد خبر : 9730258
۱۶:۵۵

۱۴۰۴/۰۹/۰۵
نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی در جمع بسیجیان شهرستان البرز؛

 مردم محور اصلی اقتدار نظام هستند و مسئولان باید در خدمت واقعی آنان باشند

 مردم محور اصلی اقتدار نظام هستند و مسئولان باید در خدمت واقعی آنان باشند
سالار ولایتمدار آبنوش عنوان کرد: مردم محور اصلی اقتدار نظام هستند و مسئولان باید خدمتگزار واقعی آنان باشند.  

قزوین_ به گزارش بسیج، همایش بزرگ اقتدار بسیجیان شهرستان البرز عصر امروز با حضور پرشور اقشار مختلف بسیجیان و مسئولان در مصلای امام پیامبر اعظم (ص) شهر الوند برگزار شد. در این مراسم، سردار آبنوش، نماینده مردم شریف قزوین در مجلس شورای اسلامی، طی سخنانی بر نقش بی‌بدیل مردم در حفظ ساختار و بنیان‌های نظام تأکید کرد.

 

سردار آبنوش با اشاره به لزوم توجه ویژه به مطالبات مردمی، اظهار داشت: اقتدار واقعی کشور در گرو وحدت و اعتماد متقابل میان مردم و مسئولین است. اگر ساز و کار مدیریتی در کشور تنها بر اساس منافع شخصی یا سازمانی تعریف شود، از هدف اصلی خود که خدمت به مردم است، دور خواهد شد.

 

نماینده قزوین در مجلس افزود: بسیج همواره نشان داده است که در خط مقدم حمایت از آرمان‌های انقلاب قرار دارد. این حضور مقتدرانه، زمانی معنا پیدا می‌کند که مسئولین نیز در میدان عمل، درد و رنج مردم را درک کرده و برنامه‌های خود را برای رفع این مشکلات، به‌ویژه در حوزه اجتماعی و اقتصادی، تدوین و اجرا کنند.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود تأکید کرد: ما به عنوان خادمان مردم، وظیفه داریم که با شفافیت و تلاش مضاعف، شرایطی را فراهم سازیم تا سرمایه‌های اجتماعی کشور (یعنی مردم) احساس کنند که در مسیر توسعه و تعالی کشور سهیم هستند و صدایشان شنیده می‌شود.

 

این مراسم با تجدید میثاق بسیجیان با آرمان‌های امام راحل (ره) و رهبر معظم انقلاب به پایان رسید.

 

انتهای پیام/۱۰۱۲


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید