۱۵ / مهر / ۱۴۰۵ - 07 October 2026
۱۶:۴۶
کد خبر : 9730528
۰۲:۲۹

۱۴۰۴/۰۹/۰۶

برگزاری مسابقات ورزشی ویژه خواهران بسیجی در حوزه مقاومت حضرت زینب (س) میرجاوه  

برگزاری مسابقات ورزشی ویژه خواهران بسیجی در حوزه مقاومت حضرت زینب (س) میرجاوه  
مسابقات ورزشی در رشته‌های طناب‌کشی، حلقه‌زنی و تیراندازی با تفنگ بادی ویژه خواهران بسیجی پایگاه‌های حضرت معصومه (س)، حضرت خدیجه کبری (س) و شهیده مریم فرهانیان برگزار گردید.

به گزارش خبرگزاری بسیج از میرجاوه،  فاطمه درویش‌پور، فرمانده حوزه مقاومت بسیج حضرت زینب (س) در سخنرانی خود در این مراسم اظهار داشت: این مسابقات با استقبال گسترده بانوان بسیجی همراه بود و فضایی پرنشاط و صمیمی در میان شرکت‌کنندگان ایجاد کرد. برگزاری چنین برنامه‌هایی علاوه بر ارتقای توان جسمانی، موجب تقویت انسجام تشکیلاتی و روحیه جهادی در میان خواهران بسیجی شد.  

 وی افزود: ورزش یکی از ابزارهای مهم برای تقویت روحیه، نشاط و سلامت جسمی و روانی بسیجیان است. بانوان بسیجی با حضور فعال در عرصه‌های ورزشی نشان می‌دهند که در کنار فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی، به سلامت و توان جسمی خود نیز اهمیت می‌دهند.

وی افزود: هفته بسیج بهترین فرصت برای بازخوانی رسالت بسیج در همه عرصه‌هاست. مسابقات ورزشی علاوه بر ایجاد نشاط، زمینه‌ساز تقویت همبستگی و انسجام میان خواهران بسیجی خواهد بود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید