۱۵ / مهر / ۱۴۰۵ - 07 October 2026
۱۸:۱۷
کد خبر : 9730544
۰۲:۵۰

۱۴۰۴/۰۹/۰۶

توزیع یخچال و موکت در روستاهای عشایر نشین در کنارک

توزیع یخچال و موکت در روستاهای عشایر نشین در کنارک
به مناسبت هفته بسیج، یک دستگاه یخچال و یک عدد موکت در روستای عشایرنشین دُجی‌کُلَک از توابع بخش کهیر، به همت خیرین مردم‌نهاد «سرای مهربانی» توزیع شد.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری بسیج ازکنارک، نظیر آرمیده فرمانده پایگاه امام علی(ع) در این‌باره اظهار داشت:این اقدام در راستای حمایت از خانواده‌های نیازمند و تقویت روحیه همدلی و خدمت‌رسانی در هفته بسیج انجام شد. تلاش ما بر این است که با همکاری خیرین، بخشی از نیازهای اولیه مناطق محروم را تأمین کنیم.

وی افزود:شناسایی خانواده‌های نیازمند در مناطق عشایری با همکاری بسیجیان محلی انجام شده و برنامه‌های حمایتی در روزهای آینده نیز ادامه خواهد داشت.

وی تصریح کرد: این طرح با هدف تقویت روحیه همبستگی اجتماعی و کمک به بهبود شرایط زندگی خانواده‌های محروم اجرا می‌شود. مسئولان بسیج اعلام کردند که این اقدام بخشی از برنامه‌های خدمت‌رسانی هفته بسیج است که علاوه بر خدمات درمانی و فرهنگی، شامل حمایت‌های معیشتی نیز می‌شود.  

گفتنی است، این اقدام، نمادی از روحیه ایثار و خدمت‌رسانی بسیجیان به مردم و تجلی شعار «بسیج، خدمتگزار ملت» در هفته بسیج است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید