هفته مبارک بسیج بر غیور مردان دریادل مبارک باد ، روابط عمومی سپاه حضرت جوادالائمه علیهالسلام استان خراسان شمالی

به گزارش خبرنگارخبرگزاری بسیج از خاش: این اقدام خیرخواهانه در راستای تحقق شعار بسیج مردم، اقتدار ملی و با همکاری اعضای بسیج و اهالی منطقه انجام شد.
مجید سراوانی فرمانده حوزه مقاومت بسیج امام حسین ع سپاه شهرستان خاش افزود:در این پروژه، اعضای گروه جهادی بسیج با تمام توان خود در کنار مردم قرار گرفتند تا گرهای از مشکلات آنان را باز کرده و زمینهای برای بهبود وضعیت زندگی این خانوادهها فراهم آورند. ساخت این خانه در میان شرایط سخت و با توجه به محدودیتهای موجود، نمادی از همبستگی و وحدت مردم منطقه با بسیج و تلاش بیوقفه برای حل مشکلات اجتماعی است.
وی افزود:این فعالیتها که با همکاری حوزه مقاومت بسیج امام حسین (ع) و سایر نهادهای حمایتی انجام شد، تنها یک پروژه ساخت مسکن نبود، بلکه یک حرکت جهادی و فرهنگی برای تقویت حس همیاری، ایثار و فداکاری در میان مردم بود.