۱۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 05 September 2026
03:11
کد خبر : 9732201
۱۷:۵۲

۱۴۰۴/۰۹/۰۹
آغاز نبرد روایت‌ها در میدان هوشمندسازی؛

رونمایی جهادی از رویداد سه‌روزه بسیج با ۲۵۰ میلیون تومان جوایز نقدی

آیین رونمایی از پوستر رویداد محتوای دیجیتال بسیج و «خرم‌آباد هوشمند» با حضور مسئولان شهری، نخبگان جوان، فعالان فضای مجازی و اصحاب رسانه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج لرستان، آیین رونمایی از پوستر رویداد محتوای دیجیتال بسیج و خرم‌آباد هوشمند با حضور مسئولان شهری، نخبگان جوان، فعالان فضای مجازی و اصحاب رسانه برگزار شد. 

رونمایی جهادی از رویداد سه‌روزه بسیج با ۲۵۰ میلیون تومان جوایز نقدی

در این آیین فرمانده سپاه ناحیه خرم  با تبریک هفته بسیج و گرامیداشت یاد شهدا، هدف اصلی این برنامه را نقش‌آفرینی بسیج در تداوم مسیر پیشرفت شهر و بهره‌گیری از فرصت ثبت جهانی خرم‌آباد عنوان کرد.

وی با اشاره به تلاش‌های استانداری، شهرداری، شورای شهر و دستگاه‌های مختلف برای قرار گرفتن نام خرم‌آباد در فهرست جهانی گفت: این موفقیت مسئولیت مضاعفی بر دوش همه نهادها گذاشته است و سپاه نیز برای سهم‌آفرینی مؤثر، طراحی رویداد «خرم‌آباد هوشمند» را در دستور کار قرار داد.

رونمایی جهادی از رویداد سه‌روزه بسیج با ۲۵۰ میلیون تومان جوایز نقدی

سرهنگ کریمی افزود: این طرح پس از ماه‌ها کار کارشناسی و بررسی دقیق، با حمایت شهردار، اعضای شورای شهر و پیگیری جدی فرماندار خرم‌آباد نهایی و تصویب شد.

فرمانده سپاه ناحیه خرم توضیح داد که هدف از این رویداد شناسایی استعدادهای برتر، استفاده از توان نخبگان دیجیتال، و دریافت راه‌حل‌های نوآورانه برای مسائل شهری است. 

رونمایی جهادی از رویداد سه‌روزه بسیج با ۲۵۰ میلیون تومان جوایز نقدی

سرهنگ کریمی ضمن قدردانی از اقدامات شهرداری و شورای شهر در حوزه عمران شهری، تأکید کرد:  برای رسیدن به خرم‌آباد هوشمند باید میدان را برای جوانان خلاق گشود و از ظرفیت علوم جدید و فناوری‌های نوین بهره گرفت.

فرمانده سپاه ناحیه خرم آباد با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب بر نقش جوانان و اهمیت هوش مصنوعی گفت: این رویداد به‌صورت ویژه به حوزه‌های پویانمایی، هولوگرافی، هوش مصنوعی، بازی‌های موبایلی و نرم‌افزارهای شهرمحور خواهد پرداخت.

رونمایی جهادی از رویداد سه‌روزه بسیج با ۲۵۰ میلیون تومان جوایز نقدی

وی اعلام کرد: بیش از ۲۵۰ میلیون تومان جوایز نقدی برای تیم‌های برگزیده در نظر گرفته شده و انتخاب چهره سال فضای مجازی نیز در اختتامیه انجام خواهد شد.

سرهنگ کریمی یا بیان اینکه این رویداد مختص خرم‌آباد نیست خاطر نشان کرد: همه علاقه‌مندان از سراسر استان از دانشگاه‌ها، مجموعه‌های علمی، نخبگان و فعالان عرصه دیجیتال دعوت شده‌اند تا با ارائه ایده‌های خلاقانه در مسیر ساخت شهری پویا، پایدار و هوشمند نقش‌آفرینی کنند

رونمایی جهادی از رویداد سه‌روزه بسیج با ۲۵۰ میلیون تومان جوایز نقدی

شایان ذکر است بهره برداری از ۴ دستگاه آمبولانس و یک دستگاه اتوبوس  برای  آرامستان های استان با اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان از دیگر برنامه  های این رونمایی بود.

انتهای پیام /

 

کبری دریکوند
نویسنده: کبری دریکوند

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید