۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
15:27
کد خبر : 9733067
۰۶:۲۸

۱۴۰۴/۰۹/۱۴

تجلیل از مادران شهدا در منطقه سیستان

فرمانده تیپ حضرت علی اکبر علیه‌السلام سپاه پاسداران استان سیستان وبلوچستان، گفت: تکریم از مادران شهدا و همسران شهدا یک وظیفه است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از زاهدان- شهرکی، فرمانده تیپ حضرت علی اکبر علیه‌السلام سپاه پاسداران استان سیستان وبلوچستان اظهار داشت :سالروز رحلت بانوی بزرگوار اسلام، حضرت ام‌البنین (سلام‌الله علیها)که روز تکریم مادران و همسران شهدا نامگذاری شده ،یادآور چهره‌ای است که در مدرسه وفاداری، صبر و ایثار، جایگاهی یگانه دارد.

وی افزود :حضرت ام‌البنین (س) نماد صبر، ایثار و استقامت و مادر چهار شهید کربلاست و مادران شهدا ادامه‌دهندگان راه آن بانوی بزرگوارند.

شهرکی تصریح کرد :مادران و همسران شهیدان مظهر ایثار و تبعیت از ولایت و رهبری (ولایتمداری) هستند و این ویژگی را از مکتب امام حسین(ع) و خانم ام البنین(س) آموخته‌اند.

وی بیان کرد :ما انواع گذشت داریم اما چه مقامی بالاتر از اینکه یک مادر بخواهد از مهر مادری خود نسبت به فرزندش گذشت کند تا به محبت اهلبیت برسد.

فرمانده تیپ حضرت علی اکبر علیه‌السلام سپاه استان سیستان وبلوچستان گفت:مادران شهدا با دست خود فرزندانی را روانه میدان دفاع از اسلام و انقلاب کردند، بی‌آنکه گله‌ای داشته باشند.

وی اشاره کرد :مادران و همسران شهیدان از اقوام و مذاهب اسلامی (شیعه و سنی) بدون هیچ چشمداشتی فرزندان و همسران خود را با تبعیت از رهبری (امام راحل)، برای دفاع از اسلام و انقلاب اسلامی راهی جبهه‌های نبرد حق علیه باطل کردند.

سردار شهرکی خاطرنشان کرد:این روز، فرصتی است تا به رشادت‌ها و جانفشانی شهدا ادای احترام کنیم و قدردان فداکاری‌های آنها باشیم چرا که امنیت و آرامش امروز ما، هدیه‌ای ارزشمند است که با خون پاک شهدا به‌دست‌آمده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید