۱۵ / مهر / ۱۴۰۵ - 07 October 2026
۱۶:۴۷
کد خبر : 9733330
۱۳:۱۰

۱۴۰۴/۰۹/۱۵

امام جمعه موقت مشگین‌شهر: شرط نجات اقتصاد، تکیه بر توان داخلی و مدیران کارآمد است

شرطی شدن اقتصاد به مذاکرات خارجی را یکی از مهم‌ترین آسیب‌های اقتصادی دهه اخیر دانست و تأکید کرد: راه نجات کشور، استفاده از ظرفیت‌های داخلی و مدیران جهادی و کارآمد است.

امام جمعه موقت مشگین‌شهر: شرط نجات اقتصاد، تکیه بر توان داخلی و مدیران کارآمد است

به گزارش خبرگزاری بسیج حجت‌الاسلام فاضلی‌نیا در خطبه‌های نماز جمعه این هفته مشگین‌شهر، با اشاره به وضعیت نگران‌کننده اقتصاد کشور گفت: شرطی کردن اقتصاد به اراده بیگانگان و دل بستن به مذاکرات و وعده‌های کشورهای غربی، بزرگ‌ترین ضربه را به پیکره اقتصادی کشور وارد کرده است.

وی با بیان اینکه نابسامانی‌های اقتصادی موجب افزایش اضطراب، کاهش امنیت روانی و تضعیف آرامش در جامعه می‌شود، افزود: استفاده از مدیران خسته، سالخورده و کم‌انگیزه، یکی از عوامل تشدید وضعیت نامطلوب اقتصادی است.

امام جمعه موقت مشگین‌شهر با استناد به بیانات رهبر معظم انقلاب تأکید کرد: نسخه حل مشکلات اقتصادی کشور در داخل است و با همت، اراده و مدیریت جهادی و انقلابی می‌توان بر چالش‌ها غلبه کرد.

وی هدف اصلی دشمن از تحریم‌های اقتصادی را ضربه زدن به تاب‌آوری مردم دانست و تصریح کرد: ایجاد اختلال در توزیع کالاهای اساسی و حتی دارو، از راهبردهای اصلی دشمن برای فشار بر جامعه است.

خطیب جمعه مشگین‌شهر همچنین شهروندان را به رعایت الگوی مصرف، صرفه‌جویی و پرهیز از اسراف دعوت کرد و گفت: هدررفت انرژی و اسراف، کمکی ناخواسته به جبهه دشمن است.

فاضلی‌نیا در بخش دیگری از سخنان خود، از علل نارضایتی مردم به مواردی همچون بی‌ثباتی قیمت‌ها، ضعف نظارت در بازار، بی‌توجهی برخی کارکنان ادارات و مراکز درمانی به ارباب‌رجوع، سهم‌خواهی در پروژه‌های عمومی و طولانی شدن اجرای طرح‌های عمرانی اشاره کرد.

وی همچنین معوق ماندن پروژه ساختمان خیرساز شیمی‌درمانی در مانی، سرگردانی بیماران سرطانی و عدم بهره‌برداری از نیروگاه زمین‌گرمایی را از جمله طرح‌های بلاتکلیف شهرستان برشمرد.

امام جمعه موقت مشگین‌شهر با تبریک ۱۶ آذر روز دانشجو، دانشجویان را قلب تپنده جامعه دانست و گفت: جامعه امروز بیش از هر زمان به نقدهای کارشناسانه و راهکارهای علمی و کاربردی دانشگاهیان نیازمند است و خودسازی و تقویت بنیان‌های معنوی، پیشتاز هر حرکت اصلاحی است.

وی در پایان به برگزاری رزمایش پنج‌روزه ضدتروریستی «سهند ۲۰۲۵» با مشارکت ۱۰ کشور عضو سازمان همکاری شانگهای اشاره کرد و افزود: این رزمایش صرفاً یک تمرین نظامی نیست، بلکه نشان‌دهنده نقش راهبردی ایران در مقابله با تهدیدات فراملی است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید