به گزارش خبرگزاری بسیج از سرخه، جهادگران بسیجی شهرستان سرخه باهدف دستگیری از خانواده های نیازمند و کم برخوردار در محله ها، اقدام به کمک های جهادی و دستگیری از نیازمندان کردند.
راضیه شهادت بسیجی پایگاه مقاومت بسیج آمنه(س) روستای لاسجرد در حاشیه اقدامات جهادی در گفتگو با خبرنگار ما اظهار کرد: مسئولان بسیج سازندگی پایگاه های مقاومت بسیج شهرستان سرخه حضور موثر و پررنگی در صحنه داشته و در طول سال و در طی مناسبت ها و برنامه های مختلف در جهت خدمت رسانی به مردم و گره گشایی از مشکلات آن ها گام برمی دارند.
او افزود: در این راستا با همکاری جهادگران بسیجی اقدامات جهادی و معنوی در جهت دستگیری از خانواده های نیازمند و کم برخوردار در محله انجام شد. خرید چادر برای دختر نیازمند، تهیه و اهدای سرویس قابلمه برای یک زوج، خرید پارچه و دوخت حوله تن پوش کودک، خرید پارچه و دوخت مانتو برای یک خانم نیازمند، دوخت چند سری چادر وسجاده برای جشن تکلیف دختران، دوخت چند دست سرویس رختخواب نوزادی جهت سیسمونی برای خانواده های کم برخوردار و اهدای هدیه به کودکان با یاری خیرین انجام شد.
بسیجی پایگاه مقاومت بسیج آمنه(س) روستای لاسجرد با اشاره به برگزاری مراسم روضه و عزاداری ویژه وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها، خاطرنشان کرد: پخت آش بلغور و توزیع بین عزاداران، برپایی مراسم شهدا آبروی محله همراه با ایستگاه صلواتی شهدا، در آستان مقدس امام زادگان سیدرضا و سید علی اکبر علیه السلام در گلزار شهدای روستای و تکریم از مادران و همسران شهدای والامقام در حاشیه این مراسم برپا شد.
شهادت با اشاره به حضور خواهران بسیجی در دوره توانمندی سازی مربیان کودک، گفت: مجمع سرگروه های حلقات تربیتی صالحین بامحوریت برنامه های اجرایی در هفته بسیج و پیگیری برنامه ها، تلاوت سوره مبارکه انعام و فعالیت مربی پیش دبستانی در حلقه ریحانه بهشتي به یاد شهید غلامحسین قربانیان از دیگر برنامه های اجرایی بوده است.