۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
09:00
کد خبر : 9734472
۱۲:۵۸

۱۴۰۴/۰۹/۲۰

تحقق ۴۲ درصدی اعتبارات عمرانی سفر ریاست جمهور به خوزستان

تاکنون ۴۲ درصد از اعتبارات عمرانی سفر ریاست جمهور به خوزستان محقق پرداخت شده است.

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خوزستان شامگاه چهارشنبه (۱۹ آذر) در برنامه گفت‌و‌گو ویژه خبری گفت: در سفر ریاست جمهور به استان خوزستان بیش از ۲۹ همت به طرح‌های عمرانی اختصاص یافت که که تاکنون ۴۲ درصد این اعتبارات پرداخت و محقق شده است.

مهرداد نیکو با اشاره به اینکه بیش از ۲۹ همت این اعتبارات شامل بیش از ۲۲ همت از اعتبارات ملی ، ۴.۸ همت از محل تعهدات استانی و ۲ همت از محل مولدسازی و قیر رایگان است، بیان کرد: تاکنون بیش از ۱۲ همت از اعتبارات عمرانی معادل ۴۲ درصد محقق شده است.

وی از جمله طرح‌های مصوب سفر ریاست جمهوری به استان را در بخش راه بیان کرد و خاطر نشان کرد: استان خوزستان پس از اصفهان از نظر تن کیلومتر رتبه دوم کشور است ولی از نظر کیفیت راه رتبه یازدهم کشور را داراست.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خوزستان یکی از طرح‌های مصوب سفر رئیس جمهور به استان در حوزه راهسازی، ساخت آزادراه ایذه به لردگان دانست و عنوان کرد: برای اجرای این طرح ۲.۵ هنت اعتبار اختصاص یافته است و همچنین ۶۰۰ میلیارد تومان برای جاده ملاثانی - شوشتر و دزفول، ۸۰۰ میلیارد تومان به جاده اهواز - خرمشهر و ۵۰۰ میلیارد تومان و جاده رامهرمز - بهبهان اعتبار در این سفر اختصاص یافت.

نیکو گفت: سه طرح آبرسانی غدیر، فدک و دزفول در حال انجام است که در سفر ریاست جمهوری به ترتیب ۵، ۲.۷ و ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار برای اجرای آنها اختصاص یافته است. 

وی یکی دیگر از طرح‌های مهم سفر ریاست جمهوری در بخش درمانی دانست و گفت: برای ساخت بیمارستان‌های یازهرا، نظام مافی شوش، خاتم الانبیاء شوشتر و قلب خرمشهر اعتبارات خوبی در این سفر اختصاص یافت که با بهره برداری از ان‌ها موجب توسعه بخش درمان و بهداشت استان خواهد شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید