۱۵ / مهر / ۱۴۰۵ - 07 October 2026
۱۸:۱۷
کد خبر : 9734837
۰۹:۳۲

۱۴۰۴/۰۹/۲۲

جشن رهایی مادران بهبود یافته از اعتیاد برگزار شد

به همت حوزه‌ های مقاومت بسیج زکیه بسیج زکیه ( س) و حوزه مقاومت بسیج سونا دشتی،حوزه مقاومت بسیج شهیده ترسایی ،وگروه جهادی شهید محمود آبسالان جشن رهایی از اعتیاد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از زاهدان،اکرم سرحدی فرمانده مقاومت بسیج زکیه (س) گفت:روز مادر فرصتی است فوق‌العاده برای ابراز عشق و تقدیر از مادران، به ویژه مادرانی که در راه بهبودی و رهایی از اعتیاد گام برداشته‌اند، این مادران با فداکاری و تلاش مستمر نشان داده‌اند که علیرغم پستی بلندی های جامعه  می‌توانند به یک زندگی سالم‌تر و شادتر دست یابند.

وی افزود:برگزاری جشن رهایی دراین مرکز به حمایت از این مادران برگزارشده تاو به آنها بگوییم که هرگز تنها نیستند،دراین جشن دعوت از افرادی که تجربیات مشابهی داشته و توانسته‌اند بهبود یابند،را داشتیم برای انگیزه بیشتر به مادران و امید به روزهای روشن،و تقدیر از تلاش‌ها و پیروزی‌های این مادران، یادآور شد که عشق و حمایت خانواده و جامعه می‌تواند نیرویی قوی در مسیر بهبودی باشد.

وی خاطرنشان کرد:این جشن باشکوه به همت حوزه‌ های مقاومت بسیج زکیه بسیج زکیه ( س)حوزه مقاومت بسیج سونا دشتی،حوزه مقاومت بسیج شهیده ترسایی ،وگروه جهادی شهید محمود آبسالان در مرکز برپاشد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید