۰۵ / آبان / ۱۴۰۵ - 27 October 2026
۲۲:۰۴
کد خبر : 9734934
۱۲:۴۰

۱۴۰۴/۰۹/۲۲

کلاس آموزش قلاب‌بافی در سطح شهر نصرت‌آباد برگزار شد

کلاس آموزش قلاب‌بافی در سطح شهر نصرت‌آباد برگزار شد
فرمانده حوزه مقاومت بسیج حضرت مریم(س) گفت: به‌منظور ارتقای سطح توانمندی‌های بانوان و ایجاد فرصت‌های جدید برای اشتغال خانگی، کلاس آموزش قلاب‌بافی در سطح شهر نصرت‌آباد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از زاهدان -فرحناز نارویی فرمانده حوزه مقاومت بسیج حضرت مریم(س) اظهارکرد:در این کلاس‌ها، شرکت‌کنندگان با اصول اولیه و تکنیک‌های پیشرفته قلاب‌بافی آشنا شدند و ضمن یادگیری مهارت‌های کاربردی، فرصت یافتند تا آثار هنری خود را خلق کنند. مربیان دوره تأکید داشتند که قلاب‌بافی نه تنها یک هنر سنتی ارزشمند است، بلکه می‌تواند به‌عنوان منبع درآمدی مطمئن برای بانوان مورد استفاده قرار گیرد. 

وی افزود:دوره آموزشی با استقبال گسترده بانوان علاقه‌مند همراه بود و هدف اصلی آن، توانمندسازی زنان در زمینه صنایع دستی و ایجاد زمینه‌های کارآفرینی کوچک و پایدار است.

نارویی تصریح کرد: برگزارکننده اعلام کردند که این برنامه بخشی از طرح‌های توانمندسازی اجتماعی در نصرت‌آباد است و در آینده دوره‌های مشابه در زمینه‌های دیگر صنایع دستی نیز برگزار خواهد شد.

گفتنی است،  بانوان شرکت‌کننده نیز با ابراز رضایت از کیفیت آموزش، این کلاس‌ها را گامی مؤثر در مسیر استقلال اقتصادی و شکوفایی استعدادهای خود دانستند.  




گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید