۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
20:29
کد خبر : 9735482
۲۲:۱۰

۱۴۰۴/۰۹/۲۴

بخشی از تابلوهای «حمل با جرثقیل» در دزفول بدون ضرورت ترافیکی است

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی دزفول گفت: بخشی از تابلوهای «حمل با جرثقیل» نصب شده در معابر مختلف این شهر در مکان‌های نامناسب و بدون ضرورت ترافیکی نصب شده است که باید ساماندهی شوند.

سرهنگ دوم مجید پوررحیمی عصر دوشنبه در نشست شورای ترافیک دزفول که در سالن نشست‌های فرمانداری برگزار شد، با تاکید بر لزوم آرام سازی ترددها در محورهای پرتصادف درون شهری ادامه داد: نصب سرعت کاه در محورهای پرتصادف درون شهری دزفول برای آرام سازی ترددها ضروری است.

وی با اشاره به پراکندگی زیاد تصادفات در محورهای مختلف این شهرستان ادامه داد: پنج محور درون شهری شامل خیابان ساحلی، بلوار شهدای پلیس، بلوار پیام نور، بلوار سرداران شهید و خیابان امام خمینی(ره) در محدوده میدان مثلث تا مصلای جمعه بیشترین آمار تصادفات فوتی، جرحی و خسارتی را دارد.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی دزفول گفت: علت اصلی تصادفات درون شهری در دزفول بی‌توجهی به جلو، رعایت نکردن حق تقدم و ناتوانی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از بی توجهی به جلو ناشی از سرعت غیرمجاز است.

تاکید فرماندار دزفول بر ساماندهی چهارراه آوج

فرماندار ویژه دزفول نیز در این نشست با تاکید بر لزوم ساماندهی وضعیت چهارراه آوج گفت: ساماندهی این چهارراه مهم شامل آزادسازی حریم راه از ساخت و سازهای غیرمجاز و ماشین وانت‌ها باید به عنوان اولویت در دستور کار باشد.

علیرضا خردمند با اشاره به تلاش پلیس برای ساماندهی خودروها و موتورسیکلت‌های دارای آلودگی صوتی ادامه داد: علاوه بر جلوگیری از تردد خودروها و موتورسیکلت‌هایی که با مانورهای خیابانی برای مردم مزاحمت ایجاد می‌کنند، مکان جدید و یا پیست جدید برای فعالیت سالم جوانان علاقهزمند در نظر گرفته شود.

وی با اشاره به نواقص بلوار خیبر گفت: این بلوار پیش از رفع نواقص افتتاح شده است که رفع نقص این محور باید در دستور کار شهرداری دزفول قرار گیرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید