۲۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 15 September 2026
۲۰:۴۶
کد خبر : 9736373
۰۸:۳۵

۱۴۰۴/۰۹/۲۹
با حضور مسوولان قضایی، انتظامی و محلی؛

کانون بانوان صلح‌یار بشاریات راه‌اندازی شد

کانون بانوان صلح‌یار بشاریات راه‌اندازی شد
در نشستی با حضور مسئولان قضایی، انتظامی و محلی بخش بشاریات، جلسه بانوان صلح‌ یار با هدف بهره‌گیری از ظرفیت زنان در ایجاد صلح و سازش، به‌ ویژه در پرونده‌های خانوادگی برگزار گردید.

قزوین_ به گزارش بسیج، در نشستی با حضور مسئولان قضایی، انتظامی و محلی بخش بشاریات، جلسه بانوان صلح‌ یار با هدف بهره‌گیری از ظرفیت زنان در ایجاد صلح و سازش، به‌ ویژه در پرونده‌های خانوادگی برگزار گردید.

در این نشست، قاضی رضا محمدی رئیس حوزه قضایی بخش بشاریات، با تجلیل از جایگاه مادران و زنان ایران، آنان را «مادران شجاع» خواند و گفت: امنیت امروز مرهون از خودگذشتگی شیرزنانی است که برای حفظ مرز و بوم و صیانت از فرهنگ ناب محمدی، فرزندان و همسران خود را به دفاع از میهن تشویق کردند.

 

وی با اشاره به فرمایش بنیان‌گذار جمهوری اسلامی افزود: از دامن زنان، مردان به معراج می‌روند؛ چرا که آنان با عمق وجود خود، فرزندان صالح تربیت می‌کنند.

 

رئیس حوزه قضایی بخش بشاریات نقش آتی بانوان صلح‌یار را پررنگ ذکر کرد و گفت: بی‌شک بانوان در امر صلح و سازش، پرچمدار آرامش و آسایش بین خانواده‌ها خواهند شد. تشکیل این کانون، فرصتی ایجاد می‌کند تا آنان در بسیاری از زمینه‌های اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و تربیتی نقش‌آفرینی مؤثری داشته و موجب شکوفایی بخش شوند.

 

محمدی خاطرنشان کرد: همان‌گونه که زنان دوشادوش مردان در عرصه کار و تلاش هستند، ظرفیت اجتماعی آنان نیز نباید محدود شود. امید است پس از بررسی‌های نهایی و صدور احکام مسئولیت، شاهد حضور مؤثر ایشان در حل و فصل پرونده‌ها، به‌ ویژه پرونده‌های خانوادگی باشیم.

 

انتهای پیام/۱۰۱۰


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید