۱۸ / تير / ۱۴۰۵ - 09 July 2026
22:09
کد خبر : 9736583
۱۱:۳۶

۱۴۰۴/۰۹/۳۰

برگزاری سلسله نشست های بصیرتی در آغاجاری

برگزاری سلسله نشست های بصیرتی در شهرستان آغاجاری انجام شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج ابراهیم قدیمی در شهرستان آغاجاری: بازهم استارت سلسله نشست های بصیرتی در شهرستان آغاجاری زده شد ودرحال برگزاریست. 

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان آغاجاری سرهنگ دوم پاسدار محسن ممبینی درگفتگو با خبرگزاری بسیج گفت: سلسله نشست‌های بصیرتی با هدف ارتقای سطح آگاهی، افزایش بصیرت دینی و سیاسی و تقویت روحیه انقلابی اقشار مختلف مردم، در شهرستان آغاجاری برگزار شد. این نشست‌ها با حضور جمعی از بسیجیان، فعالان فرهنگی و اقشار مختلف جامعه و با استقبال گسترده شرکت‌کنندگان همراه بود.
وی ضمن تحسین  این برنامه‌هاادامه داد: اساتید و سخنرانان مجرب به تبیین مسائل روز، تحلیل تحولات سیاسی و فرهنگی و تشریح نقش بصیرت در حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی پرداختند. محورهای مطرح‌شده، متناسب با نیازهای روز جامعه و با رویکرد روشنگری و پاسخ به شبهات انتخاب شده بود.
ممبینیاظهارکرد: برگزاری این نشست‌ها فرصتی مناسب برای تبادل نظر، طرح پرسش‌ها و گفت‌وگوی سازنده میان شرکت‌کنندگان فراهم کرد و موجب افزایش همدلی و انسجام فکری در میان اقشار حاضر شد. شرکت‌کنندگان بر استمرار چنین برنامه‌هایی برای تقویت بینش و آگاهی اجتماعی تأکید کردند.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج آغاجاری در پایان عنوان کرد: برگزارکنندگان ضمن قدردانی از حضور پرشور مردم، اعلام کردند سلسله نشست‌های بصیرتی در آغاجاری با برنامه‌ریزی منسجم و موضوعات متنوع ادامه خواهد داشت تا گامی مؤثر در راستای تعمیق بصیرت، آگاهی و تقویت ارزش‌های اسلامی و انقلابی برداشته شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید