۲۷ / خرداد / ۱۴۰۵ - 17 June 2026
04:48
کد خبر : 9737388
۰۸:۵۰

۱۴۰۴/۱۰/۰۴

نشست آموزشی سواد رسانه‌ای در مسجد جامع کهیر برگزار شد

نشست آموزشی سواد رسانه‌ای با موضوع ۹دی روز بصیرت در دفتر مسجد جامع کهیر برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کنارک، نظیر ارمیده، فرمانده پایگاه مقاومت بسیج امام علی(ع) کهیر، ضمن گرامیداشت حماسه ۹ دی، اظهار داشت: ۹ دی ماه باید در قلب همه آحاد جامعه ماندگار باشد؛ چراکه این روز نماد بصیرت، هوشیاری و حضور آگاهانه مردم در دفاع از ارزش‌های انقلاب اسلامی است.

وی با اشاره به اهمیت سواد رسانه‌ای در شرایط کنونی، بر ضرورت افزایش آگاهی عمومی نسبت به تهدیدات رسانه‌ای و جنگ نرم دشمن تأکید کرد و افزود: نقش آموزش و بصیرت‌افزایی را در مصون‌سازی جامعه بسیار حائز اهمیت دانست.


فرمانده پایگاه مقاومت بسیج امام علی علیه‌السلام کهیر در ادامه سخنان خود، بر لزوم برگزاری مستمر برنامه‌های فرهنگی و آموزشی در راستای ارتقای سطح بینش رسانه‌ای، به‌ویژه در میان جوانان، تأکید کرد.


ارمیده در پایان ضمن قدردانی از زحمات و همکاری اسفندیار بی‌نیاز فرمانده حوزه امام محمد باقر علیه‌السلام کهیر، از تلاش‌های وی در برگزاری این برنامه تقدیر به‌عمل آورد.


گفتنی است،  از حیدر حوت بسیجی فعال کهیر، به‌منظور پوشش خبری و عکاسی برنامه‌های پایگاه مقاومت بسیج امام علی علیه‌السلام کهیر، تشکر و قدردانی شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید