
به گزارش خبرگزاری بسیج از دشتی؛نشستی با مسئولان برگزاری اعتکاف ۱۴۰۴ با حضور مبلغین و مبلغات شهرستان دشتی صبح امروز در نمازجمعه امام خامنهای شهر خورموج برگزار شد.
حجتالاسلام والمسلمین علی زاهددوست امام جمعه شهرستان دشتی با یادآوری اهمیت فرصت سهروزه اعتکاف در تبیین معارف اهلبیت (ع)، حضور روحانیون در مدارس را یک مأموریت عمیق و اثرگذار فرهنگی دانست و اظهار کرد: طرح امین یک مأموریت راهبردی فرهنگی است.
حجتالاسلام سید علی طاهرینیا رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان دشتی نیز با اشاره به شعار اعتکاف «اعتکاف؛ معنویت، اتحاد و استقامت»، به تشریح وظایف مبلغین و مبلغات پرداخت.
رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان دشتی در ادامه اعلام کرد: کلیه طلاب شاغل در آموزش و پرورش موظفاند در طول سه روز اعتکاف، همکاری و فعالیتهای فرهنگی ـ تبلیغی خود را زیر نظر ستاد اعتکاف شهرستان انجام دهند.
حجتالاسلام مرتضی زارع معاونت تبلیغ حوزه های علمیه استان بوشهر همچنین شرح وظایف طلاب طرح امین را بیان و مطرح کرد: خواستار همکاری گسترده طلاب در برنامههای فرهنگی و تبلیغی اعتکاف ۱۴۰۴ شهرستان دشتی هستیم.