۱۶ / مهر / ۱۴۰۵ - 08 October 2026
۰۱:۵۰
کد خبر : 9739633
۱۲:۰۶

۱۴۰۴/۱۰/۱۶
سردار سلیمانی:

اردوهای راهیان پیشرفت یکی از نسخه‌های کارساز تفوق ما بر دشمن در عرصه جنگ شناختی است

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: امروز ما در ایران، در حوزه‌های اقتصادی و معیشتی با مشکلاتی مواجه هستیم ولیکن باید توجه داشته باشیم که حقیقتاً توان غلبه بر این چالش‌ها و ظرفیت حل این مسائل را داریم.

اردوهای پیشرفت یکی از نسخه‌های کارساز تفوق ما بر دشمن در عرصه جنگ شاختی است

به گزارش خبرگزاری بسیج، سردار «سلیمانی» رئیس سازمان بسیج مستضعفین طی سخنانی در دوره توانمندسازی راویان پیشرفت سراسر کشور اظهار کرد: سرگذشت همه ملت‌های جهان از جمله ملت ایران به ادوار مختلفی تقسیم می‌شود؛ انحطاط ایران از اواخر دوره صفویه آغاز شد که این زمان مصادف است با زمانی که دنیا آرام آرام برای یک تغییر بزرگ و رقم زده شدن رنسانس آماده می‌شد؛ ایران در آن مقطع بدون توجه به تحولات جهانی، دچار افت و نزول قدرت شد که البته دولت‌های غربی نیز در ایجاد چنین شرایطی، نقش داشتند.
وی افزود: در دوره قاجار، در نتیجه بی‌اطلاعی حکام و کم‌اطلاعی سیاستمداران، ابتدا انگلیسی‌ها و سپس روسیه تزاری در کشور ما نفوذ پیدا کردند و کشور را به سمتی پیش بردند که چنانچه ناصرالدین شاه می‌خواست به شمال کشور برود باید از روسیه اجازه می‌گرفت و اگر می خواست به جنوب کشور برود باید از انگلیس کسب تکلیف می‌کرد؛ به مرور، کار به جایی کشیده شد که انگلیسی‌ها به خود جرات دادند که برای کشور ما پادشاه تعیین کنند؛ رضاخان یک قزاق و مسلسل‌چی بود که انگلیسی‌ها او را رشد دادند و به درجه سرهنگی رساندند و در نهایت طی یک کودتای بدون خونریزی و حتی شلیک یک گلوله، رضاخان توانست در سوم اسفند 1299 تهران را فتح کند.
سردار سلیمانی ادامه داد: از آنچه که انگلیسی‌ها، رضاخان را یک نیروی گوش به فرمان دیدند، او را پادشاه ایران کردند. در واقع بر خلاف تمام پادشاهان سرزمین ایران طی سده‌های گذشته، رضاخان برای به پادشاهی رسیدن خود، هیچ تلاشی را انجام نداد.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: امروز می‌بینیم برخی شیفتگان رضاخان، دستاوردهایی را به اسم او تبلیغ می کنند؛ در حالیکه بسیاری از این دستاوردها از جمله تاسیس دارالفنون، استفاده از تلگراف و چاپ و روزنامه و ... ، مربوط به دوره قاجار است؛ تاسیس ارتش جدید، یکی از تنها اقدامات دوره‌ی پادشاهی رضاخان بود؛ انگلیسی‌ها چون می‌خواستند بر نفت ایران تسلط داشته باشند و دست عشایر را از نفت کشور کوتاه کنند، رضاخان را ترغیب به سرکوب عشایر و ایجاد ارتش نوین کردند. این ارتش آموزش‌دیده، بیش از 125 هزار نفر عضو داشت؛ ارتشی که در شهریور سال 1320، به دستور رضاخان مقابل نیروهای متفقین تسلیم شد و هیچ مقاومتی در برابر اشغالگران از خود نشان نداد. در حالی که رضاخان، پیش از آن، همه قیام‌های صورت گرفته در ایران، از میرزاکوچک خان جنگلی، شیخ محمد خیابانی، محمدتقی خان پسیانی و شیخ خزعل تا قیام‌های عشایر در زاگرس و ... را سرکوب و تمام املاک مرغوب ایران را به نام خود کرده بود.
سردار سلیمانی همچنین تصریح کرد: همه تحولاتی که در دوره پهلوی دوم رخ داد اعم از ساخت پالایشگاه‌ها و سدها و ... نیز، توسط نیروهای خارجی‌ رقم ‌خورد و ما ایرانیان، کوچکترین نقشی در آنها نداشتیم؛ در آن دوره، هیچ نمادی از پیشرفت، به دست خود ایرانی‌ها ساخته نشد.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین در ادامه عنوان کرد: کشور ایران با پیروزی انقلاب اسلامی، وارد یک دوره جدید تاریخی شد. از این دوره است که ما شاهد پیشرفت ایران به دست خود ایرانیان هستیم؛ از این دوره است که باور «ما می‌توانیم» در میان ایرانیان جوانه زد و ریشه دواند و کشور را وارد یک مسیر تحولی و عرض اندام در میان ملت‌های دنیا کرد.
وی افزود: امروز کشور ایران، همه مستلزمات پیشرفت را در اختیار دارد؛ ایران اسلامی طی چهار دهه گذشته، مسیر پیشرفت را با سرعتی شتابان طی کرده است و ما نباید پیشرفت‌های به دست آمده را با تورم بالایی که امروز شاهد آن هستیم، خلط کنیم.
سردار سلیمانی تصریح کرد: ما باید پیشرفت‌های انقلاب اسلامی را برای جوانان‌مان تبیین کنیم؛ امروز جوان ایرانی، رسانه‌های بیگانه‌ای را در مقابل خود می‌بیند که هیچکدام از مظاهر پیشرفت ایران در آنها منعکس نمی‌شود و از همین رو، نسبت به حال و آینده ناامید می‌شود.
وی ادامه داد: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، اکثر پزشکان حاضر در مطب‌ها، خارجی بودند و بسیاری از شهرهای ایران نیز پزشک متخصص نداشتند. در حالیکه امروز وضعیت بهداشت و درمان کشور ما بی‌نظیر است و بسیاری از مردم دنیا برای درمان و تامین دارو، به ایران می‌آیند.
سردار سلیمانی افزود: ایران، امروز جزو سه کشور برتر دنیا در حوزه ساخت سد و سازه‌های آبی قرار دارد؛ در حالیکه در دوران پهلوی، نه تنها سدها، بلکه تمام پادگان‌های نظامی را هم خارجی‌ها می‌ساختند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: امروز کافی است ضریب نفوذ و بهره‌برداری از تلفن و اینترنت در ایران را با سایر کشورها قیاس کنیم تا ببینیم در حوزه‌های ارتباطی به چه پیشرفت‌هایی نائل شده‌ایم.
وی ادامه داد: هم‌اکنون کشور‌های چین، نپال و ایران در شاخص توسعه انسانی در سطح جهان، رتبه‌های اول را در اختیار دارند که البته ایران در حوزه زنان، دارای رتبه اول است. نرخ سواد، بهداشت و درمان، ارتباطات، آموزش و پرورش، دانشگاه و ...، از جمله مولفه‌های تاثیرگذار در شاخص توسعه انسانی هستند.
سردار سلیمانی تصریح کرد: امروز ما در ایران، در حوزه‌های اقتصادی و معیشتی با مشکلاتی مواجه هستیم ولیکن باید توجه داشته باشیم که حقیقتاً توان غلبه بر این چالش‌ها و ظرفیت حل این مسائل را داریم؛ جوانان ما باید آگاه باشند که بخشی از این مشکلات امروز، ناشی از دشمنی مستکبران، تحریم‌های ظالمانه و بلوکه کردن دارایی‌های کشورمان است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین تاکید کرد: ما امروز در جنگ شناختی هنوز نتوانستیم بر دشمن تفوق پیدا کنیم؛ اردوهای پیشرفت یکی از نسخه‌های کارساز تفوق ما بر دشمن در عرصه جنگ شناختی هستند.
وی با بیان اینکه ایران به عنوان یک ملت تمدنی، از دیرباز تا کنون همواره مطمع نظر بیگانگان بوده است، گفت: هر کشوری که قدرت نداشته باشد، یا باید نوکری کند یا آنکه توسط مستکبران حذف خواهد شد. دشمن با ایران قوی مشکل دارد؛ آنها ایرانِ دوره پهلوی یعنی یک ایران سرسپرده و کاملا وابسته را می‌خواهند.
سردار سلیمانی بر بهره‌گیری همه‌جانبه و صحیح از ابزار رسانه و فضای مجازی برای مقابله با جنگ شناختی دشمن تاکید کرد و گفت: ما باید در اردوهای راهیان پیشرفت، بخشی از مظاهر پیشرفت ایران را برای قشرهای مختلف به ویژه جوانان و نوجوانان بازگو کنیم و مانع پیروزی دشمن در جنگ شناختی شویم.
انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید