۱۵ / مهر / ۱۴۰۵ - 07 October 2026
۲۰:۰۳
کد خبر : 9739666
۱۵:۵۸

۱۴۰۴/۱۰/۱۶
مدیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور تاکید کرد:

تمرکز بر ترویج فرهنگ مقاومت و ارتقای زیرساخت‌های کتابخانه‌ای در استان کرمان

مدیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در سفر به کرمان تأکید کرد: تمرکز بر ترویج فرهنگ مقاومت و ارتقای زیرساخت‌های کتابخانه‌ای در استان کرمان از اولویت‌های اصلی برنامه‌های این نهاد است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان، دکتر نظر بلند مدیرکل نهادکتابخانه‌های کشور در حاشیه سفر استانی به کرمان و هم‌زمان با برگزاری همایش مدیران کانون‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی سراسر کشور در کرمان با حضور در گلزار شهدای کرمان با اشاره به اهداف این سفر گفت:در حال حاضر در سفر استانی کرمان و هم‌زمان در همایش مدیران کانون‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور که در شهر کرمان برگزار می‌شود، حضور داریم. امروز سه‌شنبه است و فردا چهارشنبه این همایش با حضور مدیران‌کل سراسر کشور برگزار خواهد شد. در این سفر، مدیران‌کل و معاونان مرتبط گرد هم آمده‌اند تا درباره مسائل مدیریتی و موضوعات جاری گفت‌و‌گو و تبادل نظر داشته باشند.

نظر بلند در ادامه با تأکید بر جایگاه والای سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در فرهنگ مقاومت افزود:در این میان، توجه ویژه‌ای به مکتب و شخصیت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی وجود دارد و تلاش شده است این نگاه در برنامه‌ها و تصمیم‌گیری‌ها لحاظ شود. در همین راستا، یکی از حوزه‌هایی که تخصص آن ترویج کتاب‌های حوزه مقاومت است، تمرکز ویژه‌ای بر کتاب‌های مرتبط با شهید حاج قاسم سلیمانی صورت گرفته است و پویش‌ها و مسابقات متعددی در حوزه کتاب‌خوانی برگزار شده و ان‌شاءالله این برنامه‌ها ادامه‌دار خواهد بود.

وی در ادامه به وضعیت کتابخانه‌ها در استان کرمان پرداخت و افزود:

در خصوص وضعیت کتاب‌خوانی و کتابخانه‌ها در استان کرمان، می‌توان گفت که از نظر تعداد کتابخانه‌ها وضعیت مناسبی وجود دارد، اما از نظر زیرساخت‌های فناورانه و تنوع خدمات، نیازمند بهینه‌سازی و ارتقا هستیم.

در پایان دکتر آزاده نظر بلند به معرفی آخرین کتابی که مطالعه کرده‌اند پرداخت و بیان داشت:آخرین کتابی که مطالعه کردم، کتاب «لذت خواندن در عصر حواس‌پرتی» بود که تجربه‌ای بسیار ارزشمند و تأمل‌برانگیز برایم بود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید