
به گزارش خبرگزاری بسیج از زاهدان؛فرحناز نارویی،فرمانده حوزه حضرت مریم(س)اظهارکرد:شرکتکنندگان با حضور در گلزار شهدای گمنام، قبور مطهر شهیدان را غبارروبی با گلاب عطرافشانی کردند.قرائت قرآن کریم و ذکر فاتحه برای ارواح شهیدان، فضای مراسم را معنویتر ساخت.
وی افزود: این مراسم معنوی علاوه بر تجدید میثاق با آرمانهای شهیدان، فرصتی برای انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسلهای جوان و تقویت روحیه همبستگی اجتماعی در میان مردم نصرتآباد بود. مسئولان محلی نیز تأکید کردندکه چنین برنامههایی نمادوفاداری مردم به ارزشهای انقلاب و شهیدان است.
نارویی تصریح کرد:غبارروبی و عطرافشانی گلزار شهدا، فرصتی برای تجدید عهد با شهیدان و یادآوری ارزشهای والای آنان است. این آیین نماد احترام و وفاداری مردم نصرتآباد به فرهنگ ایثار و شهادت است.