قزوین_به گزارش بسیج، سرهنگ سید علی بابایی فرمانده سپاه ناحیه حضرت ابوالفضل(ع) شهرستان آوج در جمع معتکفین مصلی نماز جمعه شهر آوج ضمن عرض تسلیت وفات شهادت گونه حضرت زینب (س) بیان کرد: ایران اسلامی بیش از ۴۶ سال است که با اتکا به خداوند متعال و تحت توجهات حضرت ولی عصر(عج) توانسته است در مقابل بدخواهان و زورگویان عالم بایستد.
سرهنگ بابایی با اشاره به اینکه ولایت فقیه سکاندار اصلی کشتی این انقلاب می باشد گفت: در هر جایی از این کشور وقتی به منویات رهبری معظم انقلاب عمل کردیم آنجا شاهد رشد و شکوفایی بوده ایم که نمونه بارز آن را در صنعت موشکی و نظامی دیدیم.
سید علی بابایی با یادآوری اقتدار ایران اسلامی در جنگ ۱۲روزه تاکید کرد: دشمن اصلی ایران اسلامی یعنی آمریکا و اسرائیل در جنگ ۱۲روزه به قدرت واقعی ایران پی بردند.
فرمانده سپاه شهرستان آوج ایران اسلامی را الگوی کشورهای آزادی خواه در عالم دانست و خاطرنشان کرد: دشمنان قسم خورده ایران از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تا کنون چشم طمع تسلط بر کشورمان را داشته اند اما به توفیق الهی آن را به گور خواهند برد.
سرهنگ بابایی در پایان تنها راه مقابله با دشمنی استکبار را مقاومت و پیشرفت کشور ذکر کرد و بیان داشت: هر زمان به جوانان و نخبگان تکیه کردیم توانستهایم به رشد و پیشرفتهایی برسیم و این اقدام خود بر قدرت ایران عزیز و مقدر افزوده است.
انتهای پیام/
یادداشت | فرشاد عالی
یادداشت / حسین زارع
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان