
به گزارش خبرگزاری بسیج از هامون ؛ به منظور الگوگیری از سبک زندگی و روحیه جهادی شهیدان دفاع مقدس، جمعی از پاسداران جدید ناحیه مقاومت بسیج هامون با همراهی سرهنگ پاسدار حسین نکوئی، فرمانده ناحیه، با حضور در منزل خانواده شهید منصور برخوردار، خبرنگار شهید دفاع مقدس، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره این شهید گرانقدر، از سیره و روحیه ایثار و تعهد او بهعنوان الگویی برای نسل جدید پاسداران یاد کردند.
در این دیدار، سرهنگ نکوئی با بیان اینکه شهدا چراغ راه پاسداران انقلاب اسلامیاند، اظهار داشت: «شهید منصور برخوردار در دوران دفاع مقدس، با قلم و حضور میدانی خود، در خط مقدم جهاد فرهنگی و خبری ایستادگی کرد و امروز راه او باید چراغ راه نسل جدید پاسداران باشد.»
وی افزود: «پاسداران تازهنفس ناحیه هامون باید از منش و روحیه خدمتگزاری و مسئولیتپذیری شهدا الهام بگیرند و با اقتدا به چنین الگوهایی، پاسداری از انقلاب اسلامی را با اخلاص و فداکاری همراه کنند.»
در ادامه این مراسم، خانواده شهید برخوردار نیز ضمن ابراز خرسندی از دیدار پاسداران، بر ضرورت انتقال ارزشهای شهدا به نسلهای آینده و حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی تأکید کردند.
در پایان، لوح یادبود و هدیهای به رسم احترام و قدردانی به خانواده شهید منصور برخوردار اهدا شد.