۱۵ / مهر / ۱۴۰۵ - 07 October 2026
۱۸:۲۰
کد خبر : 9739930
۲۱:۴۳

۱۴۰۴/۱۰/۱۷

امروز دشمن به دنبال ایجاد تفرقه و ناامیدی در جامعه است

فرمانده ناحیه مقاومت هامون در جلسه با معتمدین لوتک گفت:امروز دشمن به دنبال ایجاد تفرقه و ناامیدی در جامعه است و هوشیاری، همدلی و همکاری معتمدین با مجموعه سپاه و بسیج می‌تواند بسیاری از توطئه‌ها را خنثی کند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از هامون ؛جلسه هم‌اندیشی معتمدین منطقه لوتک با سرهنگ پاسدار حسین نکوئی، فرمانده ناحیه مقاومت هامون، با هدف بررسی مسائل اجتماعی و تقویت تعامل میان مردم و نهادهای انقلابی برگزار شد.

در این جلسه، سرهنگ نکوئی با اشاره به جایگاه معتمدین در جامعه اظهار داشت: «معتمدین و ریش‌سفیدان سرمایه‌های اجتماعی هر منطقه هستند و نقش آنان در ایجاد وحدت، آرامش و حل اختلافات مردمی بسیار اثرگذار و تعیین‌کننده است.»

وی افزود: «امروز دشمن به دنبال ایجاد تفرقه و ناامیدی در جامعه است و هوشیاری، همدلی و همکاری معتمدین با مجموعه سپاه و بسیج می‌تواند بسیاری از توطئه‌ها را خنثی کند.»

فرمانده ناحیه مقاومت هامون همچنین بر ضرورت توجه به مشکلات مردم و انتقال مطالبات به مسئولان تأکید کرد و گفت: «سپاه خود را خدمتگزار مردم می‌داند و با استفاده از ظرفیت معتمدین، برای رفع مسائل و دغدغه‌های اجتماعی در کنار مردم خواهد بود.»

در پایان این نشست، معتمدین لوتک به بیان دیدگاه‌ها و مشکلات منطقه پرداختند و بر تداوم این جلسات در راستای تقویت تعامل و همکاری تأکید شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید