۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
11:13
کد خبر : 9742238
۱۰:۴۸

۱۴۰۴/۱۱/۰۷

راه و خط پاسداری، راه و منش امام حسین(ع) است

مسئول نمایندگی ولی فقیه تیپ ۱۲قائم آل محمد(عج) سمنان گفت: راه و خط پاسداری، راه و منش امام حسین(ع) است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از سمنان،حجت الاسلام والمسلمین سید هادی موسوی مسئول نمایندگی ولی فقیه تیپ ۱۲ در جمع کارکنان این یگان ضمن اشاره به اتفاقات اخیر در کشور و منطقه گفت: هرچه دنیا پیشرفت کرده، شیطان‌ها هم پیشرفت کرده‌اند.

 

وی افزود: امروز که عصر تمدن و ترقی و هوش مصنوعی است عصر شیطان‌ها نیز هست؛ ولی غافل از اینکه دست خدا بالای دست تمامی مکاران عالم است، همانطورکه امام فرمودند《این قرن قرن اسلام است》ولی باید هوشیار و بصیر باشیم که اگر سستی شود شیطان دنیا را می‌بلعد. 

وی ادامه داد: دشمنان شعار صلح و دوستی می‌دهند ولی جنگ افروزی می‌کنند. با شعار حقوق بشر بیشترین ظلم را به بشریت می‌کنند به اسم خیرخواهی غیر از شر برای عالمیان نمی‌خواهند. امروز هم جبهه اسلام باید در برابر این زورگویی قد علم کند و در مقابل این ظلم و تبلیغات دشمن بایستد و این نشانه قدرت ماست.

موسوی با اشاره به ازخودگذشتگی و غیرت پاسداران انقلاب اسلامی گفت: شما افتخار بزرگی تحت عنوان پاسدار بودن دارید همه انبیا و اولیا پاسدار اسلام الهی بودند و این افتخار بزرگی برای شماست.

وی اظهار کرد: پرچم دفاع از اسلام امروز به دستان شما سبزپوشان افتاده است، شما فرزندان انقلاب هستید و غیر از سرمایه‌هایی که تمام ارتش‌های دنیا دارند دو سرمایه دیگر نیز دارید و آن سرمایه معنوی، سرمایه مردمی، اجتماعی و بسیج مردمی است.

مسئول نمایندگی ولی فقیه تیپ ۱۲قائم آل محمد(عج) سمنان در ادامه در پاسخ به یاوه‌گویی‌های ریاست جمهوری آمریکا گفت: این دیوانه حرف گنده‌تر از دهانش زده و خاک و رهبر ما را تهدید کرده است، او باید بداند ولایت فقیه و خاک مقدس ایران اسلامی خط قرمز ما و ناموس ماست.اگر مویی از سر ولی فقیه ما کم شود، دنیایش را با آتش می‌کشیم و پس از آن سوراخ موشی برای پنهان شدن پیدا نخواهد کرد.

موسوی گفت: راه و لباس پاسداری راه و خط امام حسین علیه السلام است. روز ولادت امام حسین علیه السلام بدون دلیل روز پاسدار نامگذاری نشده است. پاسداران ثابت قدم ترین و استوارترین انسان‌ها در دفاع از نظام انقلاب اسلامی و ولایت فقیه و انشالله در آینده نزدیک سربازان و فدائیان امام زمان (عج) هستند.

وی بیان کرد: در این زمانه شمر زمان،ما را بین دوراهی ذلت و عزت قرار داده است و او باید بداند فریاد ما فریاد و شعار امام حسین(ع) است که فرمود"هیهات من الذله".

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید