۲۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 15 September 2026
۲۰:۴۶
کد خبر : 9743125
۱۱:۲۱

۱۴۰۴/۱۱/۱۲
سرهنگ پاسدار مسلم قاسمی:

دهه فجر فرصتی برای تجدید عهد ملت با آرمان‌های انقلاب اسلامی است

دهه فجر فرصتی برای تجدید عهد ملت با آرمان‌های انقلاب اسلامی است
فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج امام جواد(ع) کرمانشاه این ایام را زمان تجدید پیمان ملت با ارزش‌های انقلاب اسلامی دانست و بر ضرورت انتقال فرهنگ انقلاب به نسل نوجوان و جوان تأکید کرد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام جواد(ع) در گفتگو با خبرگزاری بسیج از سپاه ناحیه امام جواد علیه‌السلام کرمانشاه با اشاره به عظمت و معنویت این ایام، اظهار داشت: «ایام‌الله دهه فجر، زمان تجدید عهد نسل نو جامعه با آرمان‌های انقلاب اسلامی است و به زودی فرا خواهد رسید آن روزی که استکبار جهانی، کدخدایی نامشروع خود را سرنگون شده مشاهده خواهد کرد.

سرهنگ مسلم قاسمی افزود: «انتقال فرهنگ انقلاب اسلامی به نسل نو باید با شیوه‌های نوین و جذاب صورت گیرد تا آرمان‌های انقلاب در ذهن و دل نوجوانان و جوانان این مرز و بوم زنده بماند.»

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام جواد(ع) با اشاره به اهمیت بازآفرینی فضای روزهای آغازین پیروزی انقلاب، تصریح کرد: «در این ایام بهترین فرصت است تا حال‌وهوای دوران دفاع مقدس و ابتدای انقلاب را برای نسل جدید بازگو کنیم، چرا که آنان آینده‌سازان این کشور هستند.»

سرهنگ قاسمی ضمن تأکید بر استقامت ملت ایران در برابر دشمنان گفت: «در تجمعات دهه فجر، ملت ایران با ایمان به خداوند و تبعیت از رهبری حضرت امام سید علی حسینی خامنه‌ای (مدظله‌العالی)، اعلام می‌کند که پرچم انقلاب خمینی کبیر(ره) را به دست صاحب اصلی آن، حضرت ولی‌عصر(عج) خواهد رساند.»

وی تأکید کرد: «ملت ایران با اراده، شجاعت و پیروی از راه شهدا، در دام فریب دشمن نخواهد افتاد و حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، نشانگر عشق و وفاداری آنان به انقلاب است؛ امسال نیز رسانه‌ها این پیام وحدت و ایمان ملت را به جهانیان مخابره خواهند کرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید