۲۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 16 September 2026
۰۰:۰۹
کد خبر : 9743337
۲۲:۱۹

۱۴۰۴/۱۱/۱۲

محکومیت هتک حرمت به مساجد و قران کریم توسط فرمانده سپاه بمپور

محکومیت هتک حرمت به مساجد و قران کریم توسط فرمانده سپاه بمپور
فرمانده سپاه بمپور گفت: آتش‌زدن قرآن، حربه‌ای صهیونیستی غربی که با هدف مقابله با اسلام و تمدن اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از بمپور، سرهنگ پاسدار مهدی سنچولی فرمانده سپاه بمپور گفت: بار دیگر دستان پلید مخالفان انسانیت و دشمنان دین و دیانت، از آستین صهیونیست خونخوار برای ضربه‌زدن به اسلام و قرآن بیرون آمد و نمادهای دین را هدف قرار داد و به مساجد و کتب دینی به ویژه قرآن کتاب آسمانی مسلمانان جهان هتک حرمت نمود.
 
سرهنگ پاسدار سنچولی ادامه داد: اغتشاشات اخیر ایران که به فرموده مقام معظم رهبری(حفظه الله) با دخالت مستقیم رئیس جمهور آمریکای جنایتکار انجام شد، با هدف بلعیدن ایران اسلامی، در ابعاد مختلف سیاسی، نظامی، اقتصادی، فرهنگی، دینی و مذهبی رخ نمود و با به خاک و خون کشیدن هموطنان و تخریب و آتش زدن مساجد، اماکن نظامی، علمی و مذهبی و جسارت به قرآن و سایر کتب مذهبی، پرده دیگری از چهره حقیقی غرب را به جهانیان نشان داد.
 
وی بیان کرد: به یقین آتش‌زدن قرآن، حربه‌ای صهیونیستی غربی است که با هدف مقابله با اسلام و تمدن اسلامی به دست ایادی استعمار و صهیونیست محقق گردیده است اما دشمنان حق و حقیقت بدانند آتش‌زدن قرآن، نه تنها در تضعیف اسلام کمکی نخواهد کرد، بلکه بر اساس وعده الهی چنین رفتارهای ددمنشانه‌ای، باعث گسترش اسلام و استحکام ایمان مسلمانان خواهد شد.

سنچولی در ادامه عنوان کرد: کفار  و مشرکان می خواهند نور خدا را با دهان خود خاموش کنند در حالی که خدا کامل‌کننده نور خود است اگر چه کافران خوش نداشته باشند.
 
وی جسارت به قرآن در دوران جاهلیت مدرن، در حقیقت پیروی از شیوه دشمنان پیامبر اکرم(ص) در جاهلیت اولی عنوان کرد و افزود: از آغاز نزول قرآن توطئه‌های گوناگونی برای تضعیف و از بین بردن کتاب آسمانی مسلمانان طراحی نمودند؛ گاهی آن را شعر یا سحر و یا اساطیر خواندند و امروزه با آتش زدن قرآن می‌خواهند نور خدا را خاموش کنند. اما پیشگویی قرآن در تاریخ بارها تحقق عینی یافته و هرگز کافران و مشرکان به اهداف شوم خود نخواهند رسید زیرا خدا، خود حافظ و نگهبان قرآن است. 
 
سرهنگ پاسدار سنچولی در پایان، علاوه بر محکوم‌نمودن اغتشاشات و مطالبه جدی از مسئولان جهت اجرای اشد مجازات درباره مجرمان و محاربان، عمل شنیع آتش‌زدن و توهین به قرآن را به شدت محکوم کرد و گفت: احترام به باورهای دینی مسلمانان جهان و قداست قرآن تأکید و به ویژه مجازات عاملان هتک حرمت به قرآن را در بُعد ملی و بین‌المللی خواستار هستیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید