۲۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 15 September 2026
۲۰:۴۷
کد خبر : 9743457
۱۰:۴۲

۱۴۰۴/۱۱/۱۳

کارگاه سواد رسانه به مناسبت دهه فجر در شهرستان بمپور برگزار شد 

کارگاه سواد رسانه به مناسبت دهه فجر در شهرستان بمپور برگزار شد 
به‌ مناسبت دومین روز  ایام‌الله دهه فجر انقلاب اسلامی، نشستی با محوریت مقابله با جنگ رسانه‌ای و بررسی راهکارهای افزایش سواد رسانه‌ای باحضور جمعی ازبانوان بسیجی، فعالان فرهنگی و اجتماعی در حوزه مقاومت بسیج حضرت فاطمه‌الزهرا(س) سپاه شهرستان بمپور برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از بمپور -زهرا دهقانیان مدرس سواد رسانه ناحیه مقاومت سپاه بمپوربه تبیین نقش مؤثر بانوان در مقابله با جنگ ترکیبی و تهاجم نرم دشمن پرداخت.  

وی با اشاره به اهمیت هوشیاری در فضای مجازی گفت: امروزه دشمن با استفاده از ابزارهای رسانه‌ای، باورها و ارزش‌های جامعه اسلامی را هدف قرار داده است؛ ازاین‌رو ارتقای سواد رسانه‌ای بانوان به‌ویژه در خانواده‌ها می‌تواند سدی محکم در برابر نفوذ فکری و فرهنگی دشمن ایجاد کند. 

دهقانیان همچنین با بیان راهکارهای شناخت اخبار جعلی، تشخیص منابع خبری معتبر، و مدیریت مصرف رسانه‌ای تأکید کرد: بانوان بسیجی به‌عنوان نقش‌آفرینان اصلی در تربیت نسل آینده ، باید ضمن آگاهی از شیوه‌های جنگ شناختی، در انتقال فرهنگ و ارزش‌های انقلاب اسلامی به نسل جوان پیشگام باشند.

وی در پایان با اشاره به ضرورت ارتقای سواد رسانه‌ای در میان آحاد جامعه افزود:فضای مجازی می‌تواند هم فرصت باشد و هم تهدید؛ اگر شناخت درست از آن نداشته باشیم، به ابزاری در دست دشمن تبدیل می‌شود. بانوان بسیجی باید با بهره‌گیری از آموزش‌های سواد رسانه‌ای، توانایی تحلیل پیام‌ها، تشخیص منابع جعلی، و مقابله با اخبار دروغ را در خود و خانواده‌هایشان تقویت کنند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید