۲۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 15 September 2026
۱۸:۰۲
کد خبر : 9743837
۱۴:۱۵

۱۴۰۴/۱۱/۱۴
امام جمعه تاکستان؛  

استعمار نوین به دنبال حذف اراده ملی و سلب اعتماد به نفس ملت ایران است

استعمار نوین به دنبال حذف اراده ملی و سلب اعتماد به نفس ملت ایران است
حجت‌الاسلام غفوری، با تشریح مفهوم تسلیم محض در برابر استکبار که آن را «خودباختگی» نامید، گفت: دشمن جهانی به رهبری آمریکا با استفاده از سه ابزار پیشرفته، هراس‌افکنی، یاس‌آفرینی و اختلاف‌افکنی به دنبال فلج کردن اراده ملی و سلب اعتماد به نفس ملت ایران است و تنها راه نجات راه مقاومت است.

قزوین_ به گزارش بسیج، به مناسبت دهه مبارک فجر، مسوولین شهرستان تاکستان با حضور در دفتر امام جمعه با حجت‌الاسلام والمسلمین مسعود غفوری دیدار کردند. در این دیدار امام جمعه تاکستان به تحلیل پیامدهای تسلیم شدن ملت‌ها در برابر قدرت‌های سلطه‌گر پرداخت و ایستادگی را رمز موفقیت دانست.

 

وی با استناد به سخنان شهید مطهری (ره)، «خودباختگی» را به معنای زمین‌گیر شدن اراده و تسلیم محض در برابر درنده توصیف کرد و گفت: همان‌گونه که گوزن در برابر یوزپلنگ کل اراده اش را از دست میدهد عضلاتش فلج می‌شود و تسلیم می‌گردد، ملت‌ها نیز ممکن است در چنگال استعمار جهانی دچار چنین وضعیتی شوند؛ تسلیم شوند

 

سه سلاح دشمن در مبارزه نوین

 

امام جمعه تاکستان در ادامه، استکبار جهانی به رهبری آمریکا را با سه سلاح اصلی در حال مبارزه با ملت ایران دانست که هدف همه آن‌ها بازتولید همین «خودباختگی» است: 

 

وی با اشاره به اهداف دشمن عنوان کرد: هراس‌افکنی و ایجاد رعب و وحشت، اولین و پیچیده‌ترین ابزار دشمن نامید و افزود: دشمن با نمایش قدرت، تهدید و عملیات‌های رسانه‌ای به دنبال این است که ما خودمان را ببازیم و اراده یمان را از دست بدهیم. برخی حتی می‌گویند «شما بترسید، آن‌ها قوی‌اند و شما نمی‌توانید با آن‌ها مقابله کنید»؛ این ایده استکبار جدید است.

 

حجت‌الاسلام غفوری، یاس‌آفرینی ناامیدسازی را دومین سلاح دشمن معرفی کرد و گفت: یاس‌آفرینی برای این است که ما دستاوردهای انقلاب را نادیده بگیریم. دستاورد یعنی چیزی که قبل از انقلاب نداشتیم و اکنون به برکت انقلاب داریم. بزرگ‌نمایی برعکس این موضوع و تلاش برای القای این نکته که «کار شما تمام شده» از برنامه‌های دشمن است.

 

امام جمعه تاکستان در ادامه اختلاف‌افکنی را سومین سلاح دشمن عنوان کرد و گفت: این بحث برای تخریب وحدت ملی صورت می‌گیرد؛ بین مردم و مسئولین، بین اقوام، و حتی بین نسل‌ها اختلاف می‌اندازند و با القای تقابل نسل‌ها، به دنبال تضعیف ما هستند.

 

راه نجات، مقاومت است

 

حجت‌الاسلام غفوری در پایان تأکید کرد: هدف نهایی دشمن از این سه ابزار، زمین‌گیر کردن اراده ملی و گرفتن اعتماد به نفس ملت است تا ایران را یک «شیء خودباخته» ببیند لذا راه نجات الهام گرفتن از قرآن و اجرای مقاومت است.

 

انتهای پیام/۱۰۰۵


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید