۲۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 15 September 2026
۲۰:۰۱
کد خبر : 9745536
۱۹:۴۷

۱۴۰۴/۱۱/۲۰

نماد تلاش جهادی برای احیای واحدهای راکد و اشتغال‌زایی پایدار

نماد تلاش جهادی برای احیای واحدهای راکد و اشتغال‌زایی پایدار
در راستای سیاست‌های دولت مبنی بر احیای واحدهای تولیدی راکد، حمایت از تولید داخلی و ایجاد اشتغال مولد در مناطق روستایی، مرغداری روستای گرگ احیا و به چرخه تولید بازگشت.

به گزارش خبرگزاری بسیج از هامون ؛ در پیطالبات مردمی، این واحد مرغداری که پس از دوره رکود و تعطیلی، با همت سرمایه‌گذار، حمایت‌های دستگاه‌های اجرایی مرتبط  مجدداً احیا و به چرخه تولید بازگشته است، دارای ظرفیت جوجه‌ریزی ۳۰,۰۰۰ قطعه در هر دوره می‌باشد.

با راه‌اندازی مجدد این واحد، ۶ نفر به صورت مستقیم و ۳۵۰ نفر به صورت غیرمستقیم (در زنجیره تأمین نهاده، حمل‌ونقل، خدمات دامپزشکی، کشتارگاه و بازار عرضه) فرصت شغلی پایدار یافته‌اند . 

فرماندار شهرستان هامون در حاشیه این بازدید ضمن قدردانی از تلاش سرمایه‌گذار و عوامل اجرایی،در گفتگو با خبرنگار بسیج تأکید کرد که احیای واحدهای راکد تولیدی، به‌ویژه در بخش کشاورزی و دامپروری، از اولویت‌های اصلی شهرستان بوده و این اقدام نه تنها به تقویت امنیت غذایی کمک می‌کند، بلکه نقش مؤثری در کاهش بیکاری، مهاجرت معکوس و توسعه اقتصادی روستاها ایفا خواهد نمود. 

گفتنی است شهرستان هامون هم‌اکنون دارای ۱۳ واحد مرغداری فعال می‌باشد که در مجموع ظرفیت جوجه‌ریزی ۵۴۳,۰۰۰ قطعه در هر دوره را دارا هستند. 

 این آمار نشان‌دهنده پتانسیل بالای شهرستان در تولید گوشت مرغ و نقش آن در تأمین نیازهای استان و کشور است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید