
به گزارش خبرگزاری بسیج از بمپور، سرهنگ پاسدار مهدی سنچولی فرمانده ناحیه سپاه بمپور ضمن تبریک فرا رسیدن ایام دهه فجر، شهدا را میراثداران واقعی انقلاب و الگوی ایستادگی در برابر دشمنان نظام اسلامی دانست و تأکید کرد:امروز وظیفه ماست که میراثدار خون شهدا باشیم و با تداوم راه آنان، اجازه ندهیم کوچکترین خدشهای به دستاوردهای انقلاب اسلامی وارد شود.
وی در ادامه افزود: شهدا با نثار جان خود، امنیت و عزت امروز ما را تضمین کردند و غبارروبی مزار آنان تنها یک وظیفه ظاهری نیست، بلکه تجدید بیعت با آرمانهای امام راحل (ره) و رهبر معظم انقلاب (مدظلهالعالی) است.
فرمانده سپاه بمپور در پایان گفت:عطر افشانی مزار شهیدان، یادآور این است که عطر شهادت، همواره باید در فضای جامعه جاری و ساری باشد تا نسلهای آینده بدانند که این امنیت و آرامش چگونه به دست آمده است.
گفتنی است، در پایان با قرائت فاتحه خوانی و غبار روبی مزار شهدا ، نسبت به مقام شامخ شهیدان ادای احترام شد.
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان
یادداشت|