به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از خراسان جنوبی، حجتالاسلام والمسلمین علی شیرازی رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا در مراسم جشن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در محل ستاد انتظامی استان خراسان جنوبی با گرامیداشت یاد و خاطره امام خمینی(ره)، شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و بهویژه سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران در چنین شبهایی وارد مرحلهای سرنوشتساز شد و با هدایت الهی و فرمان تاریخی امام راحل، بساط رژیم طاغوت در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ برای همیشه برچیده شد.
وی با اشاره به نقش اراده الهی در پیروزی انقلاب افزود: همانگونه که امام خمینی(ره) فرمودند، «دستی غیبی» پشت سر این انقلاب بود؛ دستی که آن را ایجاد کرد، به پیروزی رساند و تا امروز نیز از آن صیانت کرده است.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا با مقایسه سبک زندگی مسئولان نظام اسلامی با کارگزاران رژیم پهلوی تصریح کرد: تفاوت اساسی جمهوری اسلامی با حکومت طاغوت در پاکدستی، سادهزیستی و مردمی بودن مسئولان آن است؛ در حالی که ثروتاندوزی و غارت بیتالمال از ویژگیهای بارز رژیم گذشته بود.
وی با بیان خاطراتی از زندگی امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: زندگی امام راحل و مقام معظم رهبری نمونه روشن زهد، قناعت و بیاعتنایی به دنیا است و این مسیر، الگویی ماندگار برای همه مسئولان نظام اسلامی به شمار میرود.
حجتالاسلام والمسلمین شیرازی همچنین با اشاره به شخصیت والای شهید حاج قاسم سلیمانی خاطرنشان کرد: حاج قاسم با وجود مسئولیتهای سنگین و حضور طولانیمدت در مأموریتهای برونمرزی، حتی یک ریال حق مأموریت دریافت نکرد و تا آخرین لحظه عمر، سادهزیست و خالصانه در مسیر ولایت و خدمت به اسلام گام برداشت.
وی افزود: امروز نیز فرماندهان و نیروهای نظام اسلامی با تأسی از مکتب امام و شهدا، در مسیر خدمت بیمنت به مردم و دفاع از امنیت کشور ایستادهاند.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا در پایان با قدردانی از حضور فرماندهان، پیشکسوتان، خانوادهها و شرکتکنندگان در این مراسم، ابراز امیدواری کرد: همه ما بتوانیم تا پایان عمر، ذیل پرچم جمهوری اسلامی تلاش کنیم و این انقلاب را سالم و عزتمند به حضرت ولیعصر(عج) تحویل دهیم.
انتهای پیام/
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان
یادداشت|